Mikor lett a gyereketek szobatiszta nappalra és éjszakára is?
2 évesen kereken lett szobatiszta nappalra kb 1 het alatt. Holnap lesz 3 éves, ugy 1 honapja éjjel sem volt pisis pelus, 1 hete nem afok már rá.
4 évesen... hát nekem fura.
Most az 5 éves státusz vizsgálaton volt kérdés, hogy szobatiszta nappalra és éjjelre is.
Azt mondta a védőnő, hogy 5 éves korig kell.
Lányomnál 3 év, pár hetes korában kialakult mindkettő. Viszont a fiam még volt, hogy 10 évesen is bepisilt éjszaka. Aztán nem. Most 14 éves. Én nem vittem kivizsgálásra, mert nappalra nagyon korán szobatiszta lett. (2és fél év)
Ha egy 10 éves gyerek bepisil,ott bem kicsi a probléma,csak mondom !
Kedves 14-es! Nem állandó jelleggel pisilt be, kb 2 havonta 1*. De egyre ritkult. Amúgy hatodikos koráig kitűnő tanuló volt. Most kezdte a gimit. Matekból a legjobb volt egy erős általános iskolában. Beteg se nagyon volt. Megfázás, köhögés. Sportol 9 éve. Magatartása 4-es 5-ös.Itthon sem volt vele gond.
Kicsit későn érő, pl a lányok se érdeklik még....
Nem tudom mire gondolsz, amúgy.
Köszi, 16-os. Nem hiszem, hogy lenne bármi. Nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek.
A lányom (5 éves) sokkal nehezebb eset....
Lányom 3 év 8 hónaposan lett nappalra, éjjel pedig 1 éves kora óta száraz volt (extrém a gyerek másban is).
Fiam a 3. szülinapja előtt kicsivel lett nappalra, az éjjelivel meg úgy vagyunk, hogy ha nem ébred, akkor száraz reggelre, ha ébred és vizet kér, akkor bepisil. De éjjel nem lehet bilire tenni, mert kiborul tőle. 3 év 1 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!