Mikortól érdemes ismertetni a babát a bilivel?
Figyelt kérdés
Még van időnk, de szeretném, hogy mire odajut könnyebb legyen neki, mert tudja mire való, esetleg önmagától akarja használni és nem azért mert muszáj.2021. nov. 22. 21:25
1/7 anonim válasza:
Amikor elindult már szem előtt volt, néha ráültettem, hogy tudja mi az, de pattant is fel. 2.5 éves, ha olyanja van bele alkot, de inkább közli nem kakilok bilibe.
2/7 anonim válasza:
Olyan 21-22 hónaposan kezdte jelezni, hogy mikor kakil (a pelusba akkor még), mi ekkor vettünk neki bilit, hogy ha már úgyis érzi, hogy mikor jön, akkor menjen a bilibe. Meg is kedvelte a bilit nagyon gyorsan, most 25 hónapos és már csak bilibe kakil, pisi miatt még ritkán szól. Nem tudom amúgy mennyire függ a bili szeretete vagy nem szeretete attól, hogy hamar megismeri, egy próbát persze azért megér. :)
3/7 anonim válasza:
Amikor már nem baba, hanem kisgyerek, tehát 2,5-3 éves.
4/7 anonim válasza:
Babát nem kell, kisgyereket csak,2.5-3 évesen, mikor látod hogy érdekli.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom a baba jelző nagyon zavar másokat🤦🏻♀️ A többieknek köszönöm a válaszokat👍🏻
2021. nov. 23. 09:21
6/7 anonim válasza:
Szia. Az en kolleganom a napokban kuldozgette a kepeket, hogy a 11 hos babaja bilibe produkalt. En ennek nem sok ertelmet latom, hisz jelezni nem tudy nem erett meg ra. O altalaban ebredesek utan rakja ra es ha ugy alakul, produkal. Nekik igy jo, en biztos nem veszek egy ideig meg bilit, meg csak most lesz 1 eves a fiam, de ez az en velemenyem. O szerette volna, ha mevismerkedik vele ilyen hamar.
7/7 anonim válasza:
Az én kisfiam most 9 hónapos, múlt héten vettem neki bilit, hogy naponta 1-2 alkalommal rátegyem. Eddig ébredés után és fürdetés előtt tettem rá, 2x pont jókor tettem rá, belekakilt 😁 Napközben is elöl van hagyva, játszhat vele, nézegetheti (persze fertőtlenítés minden használat után van). Tudom, hogy ettől nem lesz előbb szobatiszta, de legalább kevesebb kakis pelus bűzölög a szemetesben, na meg együtt örülünk, ha valami sikerül 😁 Ha nincs jó kedve, nyűgös, stb. nem teszem rá. Ha nem érzi nyomásnak, szerintem ezzel nem ártok neki.
Lehet lepontozni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!