Volt már úgy valaki, hogy feladta a szobatisztisággal való próbálkozást és később újra kezdte? Akkor eredményesebb volt?
3 napja próbálkozunk, de semmi előre lépést nem látok a dologban. Nem tudom mit csináljak? Várjak még vele és próbáljuk meg pár hét múlva újra vagy most tartsunk ki, amíg nem lesz eredmény?
Nem tudom melyiknek van több értelme.
2 év 8 hónapos fiú
Visszatudja tartani a pisit, szólni is szokott, a bilire is ráül, de nem pisil bele. Kb. 20 percet ül a bilin. Majd felkel és 2 perc múlva ott pisil, ahol épp tartózkodik. A WC-re egyáltalán nem akar ráülni.
Mi lenne a jó megoldás?
Köszönöm a válaszokat!
Kb 2 honapja ugyan így kezdtük. 2 éves volt akkor kereken. Az első 1 héten napi 10pisis nadrágot tuti mostam. Aztán egyre kevesebb lett. 1 honap után max napi 1. Ma már sose pisil be. Ha megyünk valahova azert kap pelust, de abba sem pisil, hanem szól.
Ma már ott tartunk, nem is szól, egyedül pisil. Kinn az udvaron bárhova, a lakásban meg csak a bilibe (persze állva, megy mindenhova is, de majd megtanul célozni, ez a legkisebb problémám :) )
Viszont a kakival még küzdünk. Az 10ből 7x kb a gatyába megy. Majd erre is megérik.
Köszönöm a választ!
Akkor érdemes kitartani.
7-8 pisis nadrág van egy nap. De az egyik délelőtt egyáltalán nem pisilt, megvárta az alvást, mert tudta, hogy akkor kap pelust.
De mindegy hogy most vagy pár hónap múlva. Épp ezért kérdeztem, hogy hagyjam-e vagy várjak.
Gondoltam most megpróbálom, mert jó idő van és most még itthon vagyunk.
Erőltetni nem akarom én sem és nem is fogom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!