2 éves szobatisztaság "visszaesés" mit csináljak?
2-3 nap az semmi. Lehet frontátvonulástól, lehet, hogy be fog lázasodni.
Július elejétől szobatiszta, tehát ez abszolút rövid idő. Így a "visszaesés" se egészen pontos megnevezés. Meg amúgy is mindössze két éves és egy hónapos.
Úgy érzem, türelmetlen vagy vele.
Én visszaadnám a pelenkát.
Pont most szólt. El is ment kakilni, és pisilt is.
Nem vagyok türelmetlen. Tapasztalatokat tanácsot kértem. Tisztába vagyok a korával is. Nem volt semmi erőltetve
Oké. Ezzel egyetértek hogy nem szobatiszta de mégis hogy kellett volna kiírnom?? Most komolyan a szóhasználaton akdtok fent??
Akkor a kérdésem: nem szobatiszta még a kisfiam de nappalra és delelésnél 3 hete nem kell pelenkák szépen szólt. Viszont 2-3 napja többségében bepisilt ( nem mindig)
Így megfelel?
A kisgyerekek szeretik tartogatni a pisit, kakit. Az lehet a baj, hogy ezt nem engeded neki. Visszatartja a végsőkig és fél, hogy meglátod amint táncikál és inkább beengedi.
Ha tudja a gyerek, hogy mire való a bili, akkor ne ültesd rá, ha nem jelzi, hogy pisilni, vagy kakilni kell. Ne piszkálja senki a gyereket, ha tartogatja a szükségeltét és nem lesz semmi baj. És jól írtad a gyerek már szobatiszta, csak elvettétek a kedvét a szobatisztaságtól.
Ugyan mivel???! Nem ültettem rá ő szólt és megy is a fürdőbe. Mint írtam most is ment. Csak pár napja későn szol/ megy.
Na mindegy is itt segítséget nem kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!