Éretlen még a szobatisztaságra?
Figyelt kérdés
Kisfiam 32 hónapos, pisinél eddig még soha nem szólt. Kaka után néha jelezte, de az utóbbi időben ez sem jellemző. Próbáltam bent levenni róla a pelenkát, de ide-oda pisil és nem mutatja, hogy mi történt.. Első gyerek lévén nem tudom mik a jelek, ha megérett rá. Várjak még a leszoktatással?2020. júl. 3. 01:31
1/5 anonim válasza:
32 hónapos. 🤦♀️🤦♀️ Te éretlenebb vagy.
2/5 anonim válasza:
Van bilije? Beszélgetsz vele erről? Szerintem fel kell készíteni a gyereket, infót adni neki. Milliószor elmondani neki. És hiába hallasz sztorikat gyerekekről akik 3 nap alatt szobatiszták lettek, tudd, hogy ez nem mindenkinél így van. Türelemjáték. Nálunk több hét volt, elég lassan ment.
És tényleg felejtsd el a hónapokat, ekkora gyereknél már nem szokás használni.
3/5 anonim válasza:
Mutasd meg neki a bilit vagy a WC-t, hogy a nagyfiúk ezt használják.
Naponta többször ültesd rá a bilire/WC-re, hátha pont akkor jön (de ha nem jön, ne kelljen 10 percig rajta ülnie).
Ha kertes házban laktok, a nyári melegben legyen kint meztelenül, és mutasd meg neki, hogy hova szaladjon pisilni, ha kell neki. Ha látja magán, hogy hogyan működik, az is segít neki megérteni.
4/5 anonim válasza:
Még hogy érett-e nem is akarja, hogy szobatiszta legyen. Ha nem kéne óvodába adni, még 5 évesen is ezt kérdezné! A gyerek látja a szülőn, hogy kellemetlen a szülőnek a szobatisztasággal foglalkozni, azért nem szól.
5/5 anonim válasza:
Igen, még vissza kell pelenkázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!