Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hogyan lehetne 5 éves elmúlt...

Hogyan lehetne 5 éves elmúlt fiút rávenni hogy a wc-be kakiljon?

Figyelt kérdés
Csak pelenkába akar kakilni. Inkább nem kakil csak ne a wc-be kelljen! Napokig visszatartja inkább ha nincs neki a pelus oda adva..Nincs semmi betegsége stb, szeptember óta már iskolás...Tudtok valami jó módszert a problémára?
2019. dec. 6. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Pszichológus. Mielőbb.

Az iskola meg szerintem korai volt.

2019. dec. 6. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Ki volt az a ............., aki ezt a gyereket iskolába küldte/engedte?

Ha 5 éves múlt, akkor ez mit jelent? 2020 tavaszán lesz 6 éves? Eleve mit keres ennyi idősen iskolában? Még ha semmi zűr nem lenne vele, akkor is korai lenne!

De pláne, ha még a székelés pelenkába történik!

A szülei meghibbantak! És gondolom, ez másban is megnyilvánul. Innentől egyértelmű a helyzet: a gyerek a tünethordozó, mikor a baj a szüleivel van.

Bár az óvónők felelősségét is fölvetném.

2019. dec. 6. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Az elmult 2 evben miert nem kezeltek ezt a gondot?
2019. dec. 6. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Kivàràs. Ha pelenkàba kakil, akkor kakiljon oda. Inkàbb, mint egy èletre szòlò emèsztő rendszeri vagy pszichològiai problèma. Gondolom nem Mo-n èl a kèrdező, Angliàban pl 4 eves kortòl mar iskolaelőkèszìtőbe mennek a gyerekek (mondjuk nem kötelező a suli)
2019. dec. 6. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk külföldön, kedves kötekedő. Amgliában 4 éves kortól iskola.
2019. dec. 6. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az én húgom ugyanezt csinálta, 5 éves koráig pont ugyanígy. Voltak anyával pszichológusnál, aki azt mondta, teljesen egészséges a gyerek, ez egy rossz beidegződés. Sokat beszélgettünk vele erről akkor, én pl elmondtam neki, milyen rossz, hogy ilyen nagylányt még pelenkázni kell... (tényleg rossz volt, de hát te is tudod). Egyszer csak közölte, hogy megpróbálja. Sikerült, és utána soha többé nem volt gond. Vidd el pszichológushoz.
2019. dec. 6. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek neki egy menő bilit, vagy wc szűkítőt. Hátha meghozza a kedvét
2019. dec. 6. 21:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Írországban ahol élünk 4 évesen mennek iskolába a gyerekek.
2019. dec. 12. 13:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltunk már. Orvos is látta többnél is voltunk.. Minden teljesen endben van nála fizikailag, szellemileg is. Sok kis barátja is van, sportolni is járunk valamint az iskolában is nagyon jól teljesít, szépen tanul, olvasni is tud már stb.. csak ez az egy dolog amit nem tudunk elhagyni.. ahogy kakilni kell kéri a pelust. Mikor már tudom hogy egész nap bennt tartotta a kakit hiába ült a wc-n egy órát, muszáj odaadnom mert sajnálom hogy szenved. Amint felkerül a pelus azonnal belekakil.. nagyon kivagyok már tőle.. :(
2019. dec. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!