Normális viselkedés ez egy két évestől?
Figyelt kérdés
Fiam két èves múlt, és azt vettem észre, hogy a kortársaival furcsàn viselkedik. Fèl tőlük, távolsàgot tart. Viszont van egy hasonló korú rokona, rá nagyon féltékeny,semmihez nem nyúlhat szegény kisgyerek, ami az övé. Még akkor sem, ha esetleg kettő van belőle. A játékait elveszi, ha pedig rászólunk, hogy adja vissza, mert nem az övé, olyan irdatlan hisztit csap, mint soha semmiért. Egyszerűen màr ott tartunk, hogy nem merjük a két gyereket összeereszteni semmilyen formàban. Nem tudom, így leírva mennyire jött át, de màs hasonló korú gyerek is ilyen? Kétségbe vagyok esve, nem tudom már mit csinàljak vele. Még ami eszembe jutott a fiamról, hogy nem beszél, csak a maga kis nyelvét hasznàlja. Nevelési tanácsadóban voltunk, ott azt mondták vàrjunk mèg, hàtha beindul.Köszi előre is.2019. máj. 31. 16:43
1/1 anonim válasza:
Részben normális, ennyi idősen még nem tudnak együtt játszani ,de nevelned kéne.
Nálunk fordítva volt rokon egyidős kislány volt olyan mint a tied, folyton elvette a játékait a fiamnak, meg lökdöste oké tied nem, de az anyja úgy leteremtette ha hisztizett meg felkapta és elvitte míg le nem nyugodott vagy hazamentek hogy leszokott erről, tündéri kiscsaj lett belőle.
Ne legyél olyan mint a legtöbb játszótéri anyuka hogy elveszik más játékát utána meg alkudozik meg üngyüröm-büngyörömözik a gyerekkel csak ne hisztizzen mert akkor előre sajnálok minden leendő gyerektársát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!