Tényleg szint alatti a fiam?
Figyelt kérdés
A kisfiam 7 éves.Teljesen értelmes,átlagos gyereknek létom,én és a környezetem is.Leir szavakat,sok betüt ismer,10-ig tud összeadni,kivonni.Nagyon bő szokincse van,nagyon figyelmes,nyugodt,minding szot fogad.Mégis a pedagogus és a gyermekorvos szerint közép szint alatt van...amikor feladatokat kell megoldania,mindig megilletödik,és kell neki egy kis rávezetés,h azt megoldja...ezek logikai feladatok.Azért nem igazán hiszem el,h ez miatt szint alatt lenne.Másnak a gyermekére mondtak e már ilyet,és tévedtek e benne?mennyire volt gond a suliban?Kicsit félek,hogy tényleg igazuk van,és nem tud majd a társaival haladni.2018. júl. 1. 20:02
1/7 anonim válasza:
Én mindig mindenben szint alatt voltam, örökké.
Mára tolmács-szakfordító lettem, 3 diplomával, és nagyon választékos szókinccsel.
Az ilyen úgymond logikai feladatok viszont sose mentek. S bár még messze nem vagyok az aktív életpályám végén, sőt(36 vagyok), szóval az elején, de azt gondolom, azt már most kimondhatjuk, hogy ember lett belőlem, nem kallódtam el.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a feladat stresszt okozott nála, ezért teljesített rosszabbul. Ne aggódj, próbáljátok meg játékosan gyakorolni a logikai feladatokat! Matektanár ismerősöm mondta, hogy a legózás nagyon-nagyon fejleszti a matematikai gondolkodást. A gyerek rá sem jön, hogy fejlesztik, csak önfeledten játszik. A kirakós, társas játékok is sokat segíthetnek! Főként, ha élvezi!
3/7 anonim válasza:
Most végzett az elsővel? Nálunk első végére minden betűt megtanítanak (írni és olvasni is), valamint 20-ig megy az összeadás és kivonás. Ha ez volt a követelmény, és nem sajátította el, akkor tényleg szint alatt van.
A feladatokra meg majd rájön. Sokat kell gyakorolni.
4/7 A kérdező kommentje:
Még csak most indul elsöbe!
2018. júl. 1. 23:36
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát,ugy tudja ezeket a dolgokat,hogy az iskolát még el sem kezdte.
2018. júl. 1. 23:38
7/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy szint alatt van e, de a fiamnak ezek 4 évesen már mentek, és nálunk is mindig elmaradásról beszélnek. Folyton vizsgálatokra küldenek, hol az ovi, hol az orvosok, ahol mindig azt állapítják meg, hogy semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!