Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák! Ti mivel foglaljátok...

Anyukák! Ti mivel foglaljátok el majdnem 3 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

mert én úgyérzem nem törődöm vele eleget (csak én képzelem ezt) de örülök ha alszik vagy elvan magának nézi a játékait stb és tudom tőle csinálni a házimunkát

ti mit tesztek hogy ne unatkozzon?...amúgy szokott rátok sokat mosolyogni a babátok ha beszéltek hozzá? mert az enyém folyton visong és vigyorog..

2010. máj. 28. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
igen szokott nem kell mindig vele lenni hidd el el van az magátol is
2010. máj. 28. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
nekünk nagyon bevált a zenélős pőrgős játék szereti nézegetni.
2010. máj. 31. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy három hónapos kisbabát nem kell még szórakoztatni, az ideje nagyrészét úgyis az alvás tölti ki. A maradék időben pedig még bőven elég neki az, hogy beszélsz hozzá, figyeli a hangodat, rád mosolyog stb. Neki még minden új, annyi inger éri, amire mi nem is gondolunk..elég neki azt feldolgozni, nem kell még plussz szórakoztatást nyújtani neki unalom ellen. Ne érezd úgy, hogy nem foglalkozol vele elget.
2010. jún. 1. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

elég ha a játékait mutogatod neki, felhúzol egy zenélős valamit, vagy énekelsz/olvasol/nyugis zenét teszel be neki, nem kell még vele úgy foglalkozni, mint egy 1 évessel pl.

28/N

2010. jún. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!