12 éves leszek nemsokára, de még mindig nem tudok egyedül aludni?
Hamarosan 12 éves leszek és nem tudok egyedül aludni!
Pontosabban azért, mert NAGYON félek a sötétben egyedül.
Sőt, néha történnek paranormális dolgok a szobámban és a házunkban (a szemem láttára megmozdult magától az egyik plüss az ágyam felett, éjszaka sírást hallottam anyáéktól, de mindketten csendben aludtak, a szobámban gyakran látok egy pacát, ami úszik a levegőben és mikor hozzámér, meg akarok fagyni, olyan hideg, meg egyszer kimentem éjszaka WC-re, láttam valami alakot, ami tisztán körvonalazódott, felkapcsoltam a lámpát és nem volt ott senki, stb.), szóval ez sem segít az egyedüllétben.
Szerintem van valami szellem-féleség a házban es attól is nagyon felek éjszakánként, pedig ahogy érzékeltem, nem rossz erő (pár éve érdekel a természetfeletti téma, így ma már szinte szakértő vagyok).
Valaki segítene, hogy tudjak egyedül aludni?
Köszönöm a segítséget! 🙁🙁🙁
YouTube - > Enigmák.
Két rendes srác.
Kérj tőlük segítséget!
Ne kommentben hanem üzenetben a csatornájukon küldj nekik levelet.
Ha nagy a gond, ird le miket tapasztalsz otthon és lehet kimennek. (Vizsgalodni paranormális dolgok után a házatokhoz.)
Én nem állitok semmit, de én tudatosan nem nezej sem horrort, és ezert nem is melyülök bele az ilyen termeszet feletti témába, bar mennyire is fura, de az el.ed tud ám dilgozni.... jelen esetben Neked sem ajanlom:
1, azért mert gyerek vagy
2, azért mert kellemetlen, hogy 12 évesen még nem alszol egyedül.... hidd el 2-3 éven belül ez kony problema lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!