Óvodában miért teher ha egy szülő kérdezgelődik?
Amit látok, hogy nálunk azért teher, mert sok az ideges v aggodo v bepanaszolos szulo es már ki vannak bukva azon is, ha valaki beszelgetni akar.
Szerintuk lehetetlen megfelelni 20 szulonek egyszerre.
Multkor pl azon ment a drama hogy egyik szulo serelmezte hogy hoban hidegben kivitték a gyerekeket.
A masik nevelo meg szimplan bunko.azt hiszi ő a jani es az anyaknak csend a neve
A magas statuszu szulokkel viszont kedves...
Köszi a válaszaitokat
Fogadóórát kértem amit "majd"kiírnak alapon sikerült egy 10 percben hárítani ,mikor a véletlen oviba felejtett dologért befutván volt olyan nagylelkű az óvónéni hogy mivel ügyeletes volt,szánt rám időt.Ekkor közölte hogy nem kell mindenről tudnom..ha probléma lesz majd ők szólnak stb.Azért ha már a lelkibeteg gyerek sírva vár,talan nem csak az ő elmondására vagyok kíváncsi mert nemhiszem el hogy 3 felnőtt emberből ninxs 2 perce egyiknek se mielőtt keserű szájízzel távozunk..irigylem azokat akik ilyen közvetlen viszonyban vannak velük de kommunikáció nélkül nehéz a dolgom hisz nemrég kerültünk ide és eleinte közlékenyebbnek,kedvesebbnek tűntek.Puccos anyukáknak ma is hallom amint nyájasan odavet pár informaciót míg rajtam átnéz.Igen,sok a panasz de általánosságban szülői körben pusmogva jellemző.Én ha kérdezek már támadnak..Nagyon rosszul esik hogy kirekesztenek fiam életéből mert talán még én is beletartozok!!!!
Nalunk lehet fogadoorat kerni, arra valo hogy beszelgessetek a gyerek dolgairol nyugodtan.
Az ovonoknek nem a legjobb amikor reggel meg delutan latom, hogy a szulok sorakoznak az ajtoban es meg a holnaputant is megkerdezik az ovonotol, feltartva ezzel mert addig szerencsetlen nem tud a gyerekekre figyelni.
Nem vicc, van az ovinkban 5-6 anyuka/apuka, akik minden aldott nap reggel bombazzak az ajtoban az ovonot hogy a kicsi gyerekuknek toroljek am meg az orrat, meg adjak am ra a pulcsit meg figyeljek am mert elozo nap nem kakilt, delutan meg azzal tartjak fel az ovonot, hogy vegigmeseltetik Pistike egesz napjat, evett-e rendesen, mit jatszott es kivel, atvette-e a cipojet........
Allnak az ajtonan es beszelnek-beszelnek, az ovono addig nem tud a gyerekekre nezni es raadasul az elmeorias szulok elalljak az ajtot, a gyerekek nem tudnak toluk bemenni a csoportba, volt hogy kerdes konkretan szolnom kellett hogy alljanak mar felre mert 2 kisgyerek acsorog hogy bemehessen, egy meg az ovono mellett acsorogva vart szegenyke, gondolom tole akart valamit de az ovonot lekototte a szulo aki epp Pistike aznapi ruhatarat sorolta hogy miben kell udvarra mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!