Járt innen valaki a Vadaskertben? Mire számíthatunk?
Sorszámra konkrétan nem emlékszem, de az biztos, hogy kellett várni. A gyerekkel is elég sokat beszélgettek, velünk is, és mivel két hét megfigyelésre bent maradt a gyerkőc, megmutattak mindent.
Egész napos programra készülj, nem fogtok gyorsan végezni.
Cserébe tényleg foglalkoznak veletek, odafigyelnek, szakemberként és emberileg a maximumot nyújtják.
Mi első alkalommal amikor ambulánsan mentünk időpontra kb 20 percet vártunk és utána hívtak be egy szobába a gyerekkel.Kb egy órát voltunk, velem beszélgettek a gyereket főleg figyelték de persze tőle is kérdeztek.
Akkor kaptunk is időpontot az egy hetes megfigyelésre.
Van lehetőség "befeküdni vele" igaz fizetni kellett a saját szállásomat ( vidékiek vagyunk) nekem így jobb volt.Én kaját is kértem, na azt kicsit megbántam mert elég ramaty volt.
A kórháznak abszolút nincs kórház hangulat,inkább mint egy szálloda.
Korosztály szerint vannak csoportok 6-8 gyerekkel.
A beköltözéskor rövid bemutatkozás,elmondják a napirendet,minden gyereknek saját orvosa akivel első nap beszélgetsz egy kicsit a gyerekról négyszemközt.
Délelőtt vannak a foglalkozasok, megfigyelések, vizsgálatok,addig a szülőnek el kell menni.
Pont olyan mintha óvodaba vinnéd.
Kellemes a légkör,mindenki nagyon kedves.
Mi inkább úgy éltük meg mint egy kis nyaralàst.
A hét leteltével ismét beszélgetés az orvossal,szépen részletesen elmondja, hogy mire jutottak a megfigyeléssel a vizsgàlatokkal és javaslatot tesz a továbbiakra.
Az írásos szakvéleményt később postázták ki de a megbeszéltek voltak benne.
Tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!