Először Palpatine volt a kedvenc. :-) De még sorolhatnám a gonoszokat. Amúgy alsóban mi is játszottunk Hitlereset a suliban, emlékszem. Szégyelltük is magunkat. Én azt sem tudtam, ki volt, csak mentem a többiek után. De rég volt.
2017. jan. 28. 20:47
12/25 anonim válasza:
Hitler legyen! :D
Én támogatnám, sőt adtál egy jó ötletet.
Az legyen a gyerek, ami akar. Ha Hitler szeretne,miért lehetne? Nem fog megölni senkit.
Ráadásul biztos nem jön vele szembe egy másik Adolf bácsi. :D
2017. jan. 28. 21:48
13/25 anonim válasza:
Szerintem is engedd, hogy az legyen ami akar! Ha az a sorsa, had legyen az, te nem szólhatsz bele attól, hogy az anyja vagy. Bízd Jézusra!
Had legyen Hitler A testvére pedig legyen zsidó munkatáboros rab és még a jelmezversenyt és megnyerik. Vicces lesz később mesélni.
2017. jan. 28. 21:52
14/25 anonim válasza:
Hogy "gáz"-e...hm, nem tudom, mindenesetre ha Hitler lesz, ott gáz is lesz.
2017. jan. 28. 21:57
15/25 anonim válasza:
Az is gáz, hogy tudja, ki az a Hitler.
2017. jan. 28. 22:11
16/25 anonim válasza:
A tanító néni helyében én mondjuk lehet, hogy elküldeném a gyereket/családot a szakszolgálathoz egy kis pszichológiai vizsgálatra. De azért azt továbbra sem értem, hogy miért internetezik felügyelet nélkül egy 9 éves gyerek? Hogy jut fel ilyen weboldalakra? Hol van közben a szülő?
2017. jan. 29. 07:57
17/25 anonim válasza:
Azt tudod, hogy mindjárt leveszik a kérdésedet, mert provokatív?
:)
2017. jan. 29. 10:55
18/25 anonim válasza:
Jó lesz az gyerek Darth Vadernek vagy Spidermannek is :)
2017. jan. 29. 12:20
19/25 anonim válasza:
Szerintem lehet,
Mert még csak gyerek.
De biztosan lesznek olyan emberek,akiknek ez nem tetszik,szóval hogyha nem akarsz úszni a szégyenben,akkor ne.
2017. jan. 29. 15:02
20/25 anonim válasza:
19/19 válaszomat kijavítom: ha a SZÜLEI nem akarnk úszni a szégyenben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!