Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nálatok milyen büntetést kap...

Nálatok milyen büntetést kap a gyerek ha nem fogad szót?

Figyelt kérdés

7 éves lány: folyton visszabeszél, követelőzik, azt hiszi állandóan játékokért megyünk a boltba. aztán meg hallgatjuk ha nem kap semmit, pedig mindig kap valami kis dolgot(lehet ez a baj)

4 éves lány: sose fogad szót, rakj rendet, megyünk fürödni,stb.... És kinevet, ha beviszem a fürdőbe az hatásos, mert megijed, akkor kb szót fogad fél óráig.

rugdos minket, verekszik, elzavar, mint valami kis főnök.

2016. aug. 17. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Amint látom, nálatok semmilyet.
2016. aug. 17. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
nálunk próbáljuk megbeszélni, ez többnyire nem sokat ér, akkor jönnek a megvonások-édesség, játékok stb.de csak akkor tudnak viselkedni ha nagyon mérges vagyok már azt és nem adok nekik annyi szeretet, akkor jönnek hogy ők milyen jók... nem egyszerű :)
2016. aug. 17. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Hat jo kerdes de nalunk ha eroteljesebben rajuk szolok akkor egybol jok lesznek

1 ne vegyetek nekik semmit sem a boltbol csak kiemelt alkalmakkor kapjon ajandekot - most nem ertekeli azt amit kap ha ez ritkul akkor fogja

Ha kovetelozik akkor magyarazd meg neki h most nincs ra penz

2 visszabeszeles nalam mertekkel lehet de egy hatart nem lephet at akkor leszidom es helyre teszem, elmagyarazom h ez most durva volt es megbantott engem

Pl ha vissza beszel fordulj el mond neki h ez csunya volt es ne szolj hozza fel oraig legalabb, lassa h megbantott teged

3 en soha nem engedek a hisztinek es a zsarolasnak sot mindig mondom h a hisztivel csak az ellenkezojet eri el annak amit akar

Ha kepes szepen elmondani h mit szeretne akkor megbeszeljuk a lehetosegeket

A gyereket partnerkent kezelt de mertekkel

Hagy neki teret donteni dolgokrol figyeld iranyitsd kerdesekkel

Figyelj a kereseire merlegeld es beszled meg velem ha igen ha mem a valasz

En mindig megkerdem h szerinte ezert milyen buntetes jarna es azt kapja :-) erdekes h magukra mindig tobbet mernek mint en adtam vola - ok ezt egy 4 evessel nem jo jatszani de egy nagyobbal lehet

Tabla a falra

Felosztod ket reszre

Fuggoleges beosztas 7 ( minden napra egy )

Visszintes annyi amennyi rossz viselkedese van

Pl hiszti a boltban, visszabeszeles stb...

Az a cel h minnel kevesebb buntipontot kapjon ha sikerul elerni egy szintet akkor lehet egy extra kerese pl jatszohaz

De ez akkor.mukodik ha minden nap tenyleg foglalkoztok a gyerekekkel

Mivel erzesem szerint marhara el vannak kapatva nincsenek hatarok vagy ha vannak is mindig valtoznak

Le kell fektetni mi d a ket gyereknel h mit lehet es mit mem es mind a ket szulo reszerol betartatni

Ha lehet a tv mellozni tablet pc konzol szinten letenni !!! mese olvasas, kozos jatek, mozgasos is sok ! Hallgasd meg mindig, hajolj le hozza

2016. aug. 17. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos :)
2016. aug. 18. 21:03
 5/5 Naruto2000 válasza:

Én kicsiként is utáltam ha a szüleim megtiltottak valamit vagy valami igazságtalan dolgot tettek ellenem (pl nővérem kapott cukrot, én nem)

Igazából eléggé nehézkes ez a gyerekeknél! egy gyerek sem szereti a büntetéseket, ha meg mégis kapnak akkor meg a szülőket fogják jobban megutálni, haragudni rájuk legalább is én így gondoltam kicsiként!

A büntetés nem nagyon jön be egy gyereknél se, mindig lesz amikor valami rosszat csinál! kicsiként meg így is úgy is mindent elérnek hogy idegesítsék a szülőket (ez esetben téged)

Most egyenlőre akármilyen rossz is csak a megbeszélés maradt!

A kisebbik gyerek valószínűleg csinálni fogja ezeket büntetés ide vagy oda! Velünk és előfordult!

Esetleg (ne vedd sértésnek) töltsetek vele nyugodtan kicsit több időt, és ha esetleg hisztiznek (pl játékért) akkor mond neki hogy majd legközelebb! úgy is elfelejtik! :)De amit sose tegyetek (nálam előfordult kicsiként) soha ne fenyegessétek! Se veréssel se semmivel) akkor vagy folytatják a hisztit, vagy jobban haragudni fognak!

2016. aug. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!