Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 3,5 éves gyerekem erős alvás...

3,5 éves gyerekem erős alvás problémájával hova fordulhatok?

Figyelt kérdés

Este 9-kor alszik el. Ma éjjel felkelt fél egykor, kettőkor, háromkor, majd négytöl-ötig vissza sem aludt, aztán hatig sunyt még egyett. Kb. Minden éjjelünk így néz ki. Az apjával a "végét" járjuk, nem tudom mit tehetnék. Amikor felébred nyűglödik, vinnyog, de nem sír, nem mondja, hogy mi a baja, nem szomjas, nem éhes, csak semmi nem jó neki. Amikor alszik, akkor is rettenetesen sokat forgolódik. Akárhogy is számolom 7-9 óránál többet nemigen alszik egy nap, a nappali alvást is beleszámolva.

Már képtelen vagyok koncentrálni, vagy türelmes lenni, mert időtlen idők óta nem aludtam 8 órát. De még a felét sem egyhúzamban. A bátyjával nem voltak ilyen gondok (hál isten,) uh nincs tapasztalatom ebben a problémában. A dr.nőnk azt mondja kinövi (mikor????) legfeljebb homeopátiás szert ad, az meg kb. semmit nem ér.

Minden ötletnek örülnék!

2016. ápr. 23. 07:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kaptunk időpontot a Heim Pálba. BÍzom benne h ott minden szempontból megvizsgálják. (ételallergia, légzőszervek, pszichikai okok) Nagyon bízom benne h tudnak segíteni.
2016. máj. 11. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült azóta esetleg valami, hogy mi lehet a probléma?

2016. máj. 25. 21:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Holnapra van az időpont, úgyhogy még nincs új hír.

De pl. tegnap és tegnapelőtt éjjel aludt... Egész fura egybe aludni 6 órát. Lehet most jön el az ideje az átáll a normális alvásra. :-)

2016. máj. 31. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!