Akinek extrém sokat sírt a babája az első hónapokban: kiderült később, hogy mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 17:50
11/12 anonim válasza:
Nem derült ki.A kisebbik lànyom az első hónapokban szünet nélkül sirt.Kórhàzban is voltunk nem derült ki.Ő sem nézett rànk.Teljesen egészséges 2,5 éves huncutka lett.Imàdom!!
12/12 anonim válasza:
Születésétől kb. három hónapos koráig folyamatosan ordított éjjel-nappal, kivéve, ha ringattam, babakocsiban toltam... Soha nem derült ki, miért. Ma 17 éves, kitűnő tanuló, középfokú nyelvvizsgával rendelkező, gyönyörű hölgy. A gyerekorvos ezt megjósolta, de akkor nem hittem el... Nehezebb volt kibírni az a 3 hónapot, mint a többi 16, ... évet! KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!