Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Baj az hogy 6 évesem nélkül...

Baj az hogy 6 évesem nélkül nem voltunk még külön pihenni?

Figyelt kérdés

Valahogy így alakult, nem is vágyt

unk erre. Eléggé szorongó és nem szívesen enged el.. Most viszont megkaptuk, hogy nem jó hogy ennyire osszevagyunk nőve.! De ha mi sem szívesen megyünk nélnélküle akkor ez miért baj?

2015. szept. 20. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem baj. Minden kapcsolat egyedi, minden gyerek és szülő más. Van aki igényli a külön időt, van, aki nem.

Ne parázz rajta, úgy csináljátok, ahogy nektek jó, persze egészséges keretek között.

2015. szept. 20. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj.

Amúgy meg ki szól be ilyet? Család v barátok?

2015. szept. 20. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Mi is visszük minden nyaralásra, kisebb kiruccanásra a gyerekünket. Mi is így nőttünk fel, a szüleink sem jártak nélkülünk wellnessezni, mégis jó a házasságuk, meg a miénk is.
2015. szept. 20. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, hogy ti voltatok külön pihenni, ha nektek sem probléma, akkor nincs baj. Mi megőrültünk volna, ha nem tudtunk volna néha igazán vadul, kiabálósan szexelni, de mindenki máshogy van felépítve, nekünk nagyon hiányzott, ezért mi már egy évesen is átengedtünk egy-egy éjszakát a nagyszülőknek, hogy mi önfeledten egymáséi lehessünk.
2015. szept. 20. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem baj, ha ti nem voltatok külön pihenni, a nem kimaradt bocsi.

EGyébként ki szólt meg érte titeteket? Ez nagyon érdekelne.

2015. szept. 20. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi pont most hétvégén voltunk 6,5 évesem nélkül életében először. Mondanom sem kell, 2 percenként arról beszéltünk, mit csinál éppen, este meg már végképp nem találtuk a helyünket....fura volt...nekünk nem volt jó ez így, de tudom, hogy már nagy, nem sír utánunk, mamával elvoltak. Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nem gáz. Ti is biztos úgy érzitek csak jól magatokat, ha együtt vagytok mindannyian.
2015. szept. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!