9 éves gyerek megfékezése?
Normál esetben azt mondanám, hogy egy elkényeztetett gyerek.
De itt tényleg lehet a válás oka és a veszekedések. Pszichológus sokat segíthetne.
Hát nem tudom...
Ami azt illeti én se voltam könnyebb gyerek, ha akartam egy játékot a boltban, rögtön elkezdtem bömbölni, ordibálni, egészen addig amíg meg nem kaptam azt (15 ezer forintos volt a legdrágább dolog, amit kiharcoltam). Szerintem csak engedni kell neki, ha olyan mentalitású mint én, rájön hogy magáért tanul. És még 9 éves, én ezt nem nevezném kamasznak.
elég üres dolgok ezek a "magadnak tanulsz" meg hasonló dolgok, főleg ha a szülők sem kétdiplomás orvos mérnökök
valószínű azért nem szeret takarítani és tanulni, mert van jobb dolga, és a fenteket nem érzi sajátjának, ami a hasznára válhat
9 évesen amúgy teljesen felesleges "tanulni", olvasgassunk dogokról meg alakitsuk ki az igényt a tudományos dolgokra aztán majd lesz valami
2-es: "engedni kell neki" Te jó ég...! Hadd legyen még hisztisebb... Felnőtt korára meg elviselhetetlen.
Amúgy biztos, hogy a válás miatt van ilyen hangulata, nagyon sajnálom a gyerekeket, tudom, ha mi is összekapunk valamin a férjemmel, a két gyerek valósággal megrémül. Utána pedig jön a lelkiismeretfurdalás :( Nagyon érzékeny kis lények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!