Ez normális viselkedés?
Szerintem nem kedvelhetünk egyformán mindenkit. Valamiért a nagyit nehezebben fogadja el.
Nem erőltetném, hogy a közelében legyen, majd magától megoldódik a dolog, sok türelemmel és szeretettel.
Lehet, hogy valamikor megijedt és a nagyihoz köti, vagy ilyesmi.
Szia!
Az én kislányom ugyanígy volt a nővéremmel!:(Eleinte az ajándékokat sem fogadta el Tőle...Végül-lehet nincs összefüggésben- amikor nővérem nem festette tovább feketére a haját, hanem maradt az eredeti világos hajszíne, megbarátkozott Vele!:)
Babát várok, lassan 28 hetes a pocaklakóm, de már előre félek ettől a mamás dologtól. Nem nagyon szeretem az anyósomat, elvagyok vele, de szinte vibrálok, ha a közelemben van. A kiskutyám ezt megérzi, morog rá, eddig 2x tudta a 6 év alatt megsimogatni a kutyát, akkor is csak ha olyan kaját adott neki. Egy gyerek sokkal érzékenyebb, ráadásul ott nem mondhatod/mondhatom azt és nem is fogom, hogy á, dilis, nem kell vele foglalkozni...
Írta egyik válaszoló, hogy ő maga terelgette egymáshoz őket. Na én még terelgetni se szeretném, anyósom iszik, olyankor billeg és büdös és...
18,38 vagyok
Nem enged sehova, söt engem is huz, hogy ne legyek ott ahol az anyos. Nem beszél vele, csak elöki a kezét ha felé nyul. Nem tudom, hogy lehetne változtatni, mert szerintem ö sem akar. Nem unokázni jár hozzánk hanem szerintem kémkedni, kioktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!