Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segicségre lenne szukségem ....

Segicségre lenne szukségem . Kécségbe vagyok esve . Tudnátok segicséget vagy tanácsot adni?

Figyelt kérdés
A babám szuletesekor is felmerult a problema az etkezesel , cicilni nem akart es minimalis tejcit evet , kesob hozataplalasnal is problemak voltak nem kelet neki szinte semi .Amikor mar nagyob let meg keveset evet es semi pepes etelt nemfogad el .Elvituk gasztroenterologushoz is de nem talaltak semit ... Most leszunk 1 evesek es mar vagy 2- honapja csak a virslli meg a tesztak mar a bannan sem kel neki mindent megun . En barmit foznek neki de semi pepes dolgot sem grizet se semit nem tudok mit csinalni etvagy gerjesztok sem hatnak, segicsetek vagy tanacsoljatok ha tudtok, elore es kiszonom es neharagugyatok a hejes iras miet nem vagyok magyar , koszonom megerteseteket .
2014. okt. 21. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz ahhoz, hogy pépet egyen? 1 éves, egye azt amit ti! nem csecsemő, hogy pépikét kelljen ennie. ő jelzi, hogy nem azt kér, te meg ragaszkodsz hozzá :)

enyém is 10 hónaposan elutasította a pépeket, innentől azt ette amit mi... kis katonákra vágtam neki a szendvicset, levest, főzeléket úgy ahogy volt, 1 éves kora után meg tényleg mindent evett, zöldséges tészták, párolt zöldségek...

2014. okt. 22. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
mi az a parki? kedves kérdező.
2014. okt. 24. 07:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Felvidéken használják ezt a szlovák szót a virsli helyett. Szinte mindig.

- Mi lesz a vacsora?

- Párki kecsuppal vagy horcsicával.

2014. okt. 26. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!