Kisfiam 13 hónapos és még nincs 10 kg. Van itt olyan akinek a babálya hasonló súlyú?
Kedves 4 es!
Azért félek ,mert van egy olyan betegsége amivel az orvosok még nem találkoztak.Amióta megszületett folyton korházról korházra jártunk ,mert szinte mindig hasmenése volt.Nehéz úgy élni, hogy nem tudod mi a baja a fiadnak és lutrizni, hogy na vajon most mitől megy a hasa vagy épp miért nem hízik ,vagy épp miért nem eszik.Csak azért tettem fel itt a kérdést ,hogy vajon nagyon el vagyunk e maradva a súlyunkkal, vagy mások is vannak hasonló cipőben.
A nagyobbik fiam pont masfel evesen erte el a 10 kilot, 1 evesen 8,5 kg volt. Idore, jo sullyal szuletett. Most 3 eves es 14 kilo, teljesen jo sulyban van. A kisebbik 4 kiloval szuletett es nem hinnem, hogy elerne a 9 kilot 1 eves korara... Nekik nincs felszivodasi zavaruk (a doki soha egy prrcre nem aggodott a sulyuk miatt).
Megertem, hogy orjito lehet nem tudni, mit okozhat nalatok a betegseg, de onmagaban a sulya nem gond!
Én kisfiam időre született 3050grammal, 1évesen 8700gramm volt, 13hónaposan meg 9kg. Most mindjárt 3éves lesz és most 13kg.
Semmi baja, formás gyerek, én nem látom vékonynak, vagy kicsinek. 51cm-vel született, 1 évesen 76cm volt, 2évesen 87cm, most pedig 95cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!