Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan neveljem meg a kislányo...

Hogyan neveljem meg a kislányomat?

Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves. Nagyon elszaladt szerintem vele a csikó. Mindenért hisztériázik. Régebben nem volt ez így. Most már az utcára sem tudok kimenni vele, mert veri magát földhöz és visít, mintha legalábbis jól eltángáltam volna.Én nem vagyok híve a verésnek, de már idegileg ki vagyok borulva. Egy fél éve bölcsődébe is jár, hátha segít. De a helyzet csak rosszabb lett. A bölcsibe mindig dicsérik, hogy milyen jó kislány volt, otthon meg, mint aki kifordult önmagából. Gyakorlatilag, ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért hisztizik. Egyedül akkor van nyugtunk, ha azt csináljuk, amit ő szeretne. A reggeli elindulás is kész tortúra :S Adjatok tanácsot mit tehetnék!
2010. jan. 19. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kiskoromban énis ilyen voltam, mesélte édesanyám. nekem azért volt a hiszti,mert 24 honapos koromig szoptam és anyukám kórházba került, és hirtelen lettem leszoktatva a szopásrol, és ezért volt a sok hiszti.nekem anyu úgy érte el, hogy ne hisztizzek, hogy, ha pl mentünk valahova, kikötötte h kapok egy turórudit, ha jó leszek, vagy ha már ez sem segitett, és lefeküdtem a földre toporzékolni, egyszerüen otthagytak, és mondták, hogy akkor szia. mondta, hogy mindig én futottam utánuk, és a 3. hiszti után, h nem foglalkoztak velem, elég jól viselkedtem! és szerintem ne hagyd h az legyen amit ő akart, mert nagykorába is azt akarja majd, és ha nemkapja meg összeomlik...
2010. febr. 12. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Sokat dicsérd ha jó. minden öt percben ha jól viselkedik dicsérd meg.Meg látod csodákra képes.
2010. febr. 14. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
[link] -én is tov. küldtem egy barárnőmnek.Még 2 napig él a link,letölthetitek :)
2010. febr. 14. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vok,a könyv amit le tudtok tölteni : A hiszti ,ez kimaradt,bocsi
2010. febr. 14. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a könyvet! letöltöttem. Remélem tudom majd használni.

Egyébként mióta mondtátok többet dicsérem (bár korábban is megdicsértem, ha ügyes volt, vagy nem csinált rosszat). De tényleg sokat jelent. Köszönöm a tippeket!

Ha valakinek van még valami nyugodtan írhat!!

2010. febr. 15. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!