Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Máv kártyával Bp-en hova...

Máv kártyával Bp-en hova lehet bemenni ingyen?

Figyelt kérdés
közlekedési múzeum, óbudán a játék múzeum és a skanzen amit találtam eddig, tudtok mondani még olyan helyeket ahol ingyen mehet be az utazási kártyával a gyerkőc és a kísérője?
2014. ápr. 22. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

bocsi én nem tudom a választ, de engem is érdekel

vasúttörténeti múzeum?

2014. ápr. 22. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
máv kártya az mi nem halotam még rola.
2014. ápr. 23. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
tartósan beteg gyerekeknek adják, utazási kedvezményt ad neki és a kísérőjének. de vannak múzeumok ahol szintén elfogadják és ingyen mehetnek be vele. ezeket próbálom összegyűjteni, ha már ezzel támogat az ország akkor kihasználnánk :)
2014. ápr. 23. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
az nem máv kártya hanem mák kártya legalábis nekem ilyen van az államkincstár küdi ki az ara jogosultaknak akiknek valamilyen tartosbetegségük van és magasabb összegü családit kapnak.
2014. ápr. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!