Vadaskertbe ennyire nehéz időpontot kapni? Többi lent
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.Kisfiamnak szerettem volna időpontot kérni, a honlapjukon keresztül írtam is egy rövid jellemzést a kicsiről, írtam elérhetőséget is.Ennek most már két hete de semmi visszajelzést nem kaptam.Kétszer felhívtam őket, annyit mondtak, hogy variálás van az időpontok körül a szabadságolások miatt és majd értesítenek.Na de addig aki telefonon kér időpontot azoknak egyből adnak?Mert így akár hetekkel hónapokkal is később kerül hozzájuk az én gyermekem.kezdek most már kicsit türelmetlen lenni, mert indokolt lenne a kicsi kivizsgálása(auti gyanús), ezért gondoltam megpróbálok a Bethesda korai fejlesztőjébe kérni időpontot, hátha előbb kapunk.Ott ugyanen az eljárás, írjak emailt, küldenek kérdőívet amit kitöltve küldjek vissza és majd jelentkeznek.Rájuk még csak 4. napja várok.Ennyire döcögősen menne ez az egész?Nálatok hogy volt?2014. márc. 27. 07:56
1/8 anonim válasza:
Kislányommal tavaly voltunk elősször a Vadaskertbe 3 hónapot vártunk az időpontra, én is emailen írtam nekik, pár hét múlva küldtek emailt vissza, hogy mikor mehetünk, mi nagyon messziről mentünk és nem szerettem volna folyton feljárkálni, ezért egyből Prekop Csillához kértem az időpontot, oda kerültünk kb 5 órás megfigyelés volt, majd nem meghatározott pervazív zavar diagnózist kapott, azaz rátették az auti skálára, de még nem lehetett tudni, hogy hova tartozik azon belül. De már akkor a leírásba beleírták, hogy megfigyeléseik alapján autizmus sprektumzavarral élő kislány, el telt 1 év kértem ismét időpontot erre már csak 3 hetet kellett várni, most több orvos és gyógypedagógus is vizsgálta, gyermekkori autizmus diagnózissal jöttünk haza, ez két hete lesz, hogy fent voltunk.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudtam, hogy van várólista, és hogy 2-3 hónapot is kell várni. Na de az hogy egy időpontot is hetek alatt adjanak ki, nem gondoltam volna.
2014. márc. 27. 08:41
3/8 anonim válasza:
Szia. Mi már vissza járósok vagyunk a Vadaskertbe de én csak telefonon kértem időpontot, most kedden kértem és április 30.-ára kaptam mert szabadságon lesz a doktornő de amúgy kb 2-3 hétre rá adnak időpontot. Szerintem sokkal egyszerűbb a telefon.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos utólag jöttem rá, hogy telefonon kellett volna kérnem, mert ha a honlapjukon kérsz nagyon lassú a feldolgozás, és ha ott már megkérted telefonon már nem adnak.
2014. márc. 27. 09:46
5/8 anonim válasza:
szerintem nagyon fontos, hogy már most tisztában legyél vele, hogy ez nagyon sok idő lesz. nem is az első vizsgálat, hanem a diagnózisig eljutni. min. 1 év, mert elsőre nem fognak túl konkrétumot írni/mondani, szóval nyugi :)
hidd el, annyira hosszú az út, hogy ezen a pár heten már nem múlik semmi :)
nekünk fél év múlva lesz az utolsó vizsgálat, a 4., és így lesz 3 év a vizsgálati idő :D
6/8 anonim válasza:
Én ősszel neten kértem időpontot, 1 hónappal későbbre kaptunk, kb 2 hét volt, mire megjött az időpont.
Ismerősöm nemrég kért telefonon és 2 hónapra kapott időpontot.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 29. 06:56
8/8 Kamikaze0521 válasza:
Én egy éve várom az idő pontot... online kértem... Szerintetek várjak még vagy telefonon kérjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!