Autizmus gyanús, de még nincs róla, hova lehet vinni fejlesztésre?
Barátnőm fia 4 éves és autista gyanús,de orvosok azt mondják ha autista,akkor is nagyon kicsit,vagy nem tudom erre mi a pontos kifejezés.
Barátnőm szeretné fejleszteni a kisfiát,de azt mondják neki mindenhol,csak akkor tudnak segíteni ha kiállítják a diagnózist.
Ezt nem szeretné,mert az sem biztos hogy autista.
Szeptemberbe mennek majd valami vizsgálatra ahol most már remélhetőleg meg tudják állapítani,tavaly nem állítottak fel diagnózist.
16 napot járt oviba,napi 3 órát és a pozitív változás elképesztő,ezért is szeretné a barátnőm minnél előbb
tovább fejleszteni.Azóta elkezdett beszélni,csak szavakat,közvetlenebb az emberekkel,wc-be pisil,ilyenek.
Az oviból ráadásul ki akarják tenni szegényt mert ott már elkönyvelték hogy autista és nem akarnak vele foglalkozni,
de azt az ovodát jelölték ki neki,azon a vizsgálaton ahol tavaly voltak amin nem állították ki a diagnózist hogy autista lenne.
Ilyenkor hogyan tovább?Keresgéltem a neten,de nem sok mindent találtam.
Pénze nem igazán van hogy maszek úton oldja meg,így pedig mindig falakba ütközik,pedig a kisgyerek pozitív fejlődése egyértelmű.
Köszönöm előre is aki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!