5 éves korban elkezdett HRG és szenzoros tornával milyen eredményt lehet elérni hiperkinetikus zavarral diagnosztizált viselkedészavaros kisfiúnál?
ne haragudj kérlek, de ha pici kora óta problémás, akkor miért most kezditek? Nem bántani akarlak, csak nem értem
Az idegrendszert 6 éves korig lehet nagyon jól fejleszteni - a korai években megkezdett fejlesztés aranyat ér... ne haragudj de nem értem:( nyilván fog változni de...már 2 éves korában kezdeni kellett volna
egyébként a HRG ÉS TMST is nagyon jó
mikor kezditek a HRG úszást? mert itt nyáron Pesten nem igen tart senki vagy kevesen
egy gyógypedagógus
első válaszolónak: mi is hasonló cipőben jártunk, mint a kérdező, csak mi 5,5 évesen kezdtük el. 4 éves kora óta jártunk a nevelési tanácsadóba pszichológushoz, 0 eredmény. 5,5 évesen elkezdett dadogni, akkor találtam a neten a TSMT-re, na, onnan kapja a gyerek ezerrel a fejlesztéseke. Nem is hallottam eddig ilyenekről, se doki, se védőnő, se óvónők, se pszichológus NEM MONDTA, hogy létezik ez az út is.....
A másik gyereket már 1 évesen vittem felméretni. Szóval az ilyen válaszok, hááááát........
A lényeg, nekünk sokat segített, de teljesen nem oldódott meg a probléma. Igen, 2 évesen kellett volna kezdeni, ha tudtam volna.
Horror volt az otthoni torna, de csináltuk
az első válaszoló vagyok (gyógyped)
tényleg senkit nem akartam bántani azt gondolom mindennek utána lehet nézni , keresni , kutatni a neten vagy akár ezen az oldalon tanácsokat kérni
de persze már mindegy
nem akartam senkit megbántani
Őt ajánlom: [link] és bizony elég jó eredményeket lehet elérni, de én kiegészíteném egy kis személyre szabott pszichológiai foglakozással. Ha gondolod, írj privit.
Egy másik gyógypedagógus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!