Oltás utáni idegrendszeri tüneteket észlelt bárki is a
gyermekén?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyasmire gondolok, hogy pl stresszhelyzetben megfeszíti magát, arca torzul, ökölbe szorítva tartja kezeit, nagyon remeg, vagy olyankor ha izgatott vagy örül valaminek a gyerek...akármilyen életkorban lévő gyerkőccel kapcsolatos info érdekel.
Többen is vagyunk, akik úgy vélik, az azonos idegrendszeri tüneteket az oltás okozta...egyezik az oltóanyag száma. Konkrétan prevenar.
2013. márc. 27. 22:58
1/9 anonim válasza:
Hisztinél befeszíti magát, ökölbe akkor szorítja a kezét, ha nagyon akar valamit és topporzékol hozzá. Nálunk ez megy.
2013. márc. 27. 23:02
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. De nem ilyesmire gondoltam szerintem, egy kicsit olyan a gyerek amikor ezt csinálja, mintha "beteg" lenne. Arca nagyon eltorzul, teste megfeszül, levegőt nem vesz, sorozatban és jó 6-8mpig is akár. Minden nap csinálja, ha izgatott. És hát egy 3-4éves forma gyerek elég sokat az.
2013. márc. 27. 23:08
3/9 anonim válasza:
Az én lányom csinálja, még 6 évesen is. Ő viszont diagnosztizált autista, bő egy éves korától vannak tünetei, tehát egészen biztosan nem az oltástól van, hanem neki ez az egyik "tikje". Van több is. Ezt, amit írsz, ezt olyan helyzetekben alkalmazza, amikor fél valamitől.
Legutóbb pl. a 6 éves oltás ELŐTT csinálta órákon keresztül.
2013. márc. 27. 23:31
4/9 anonim válasza:
fiam most elsején lesz három éves de hála istennek nem vettem észre nála ilyet.gondolom ha ilyen lenne nála akkor az nagyon szembetűnő lenne nem?! ne ilyesztgessetek már ilyenekkel. most azon agyalok hogy láttam-e már nála ilyet de csak arra jutok hogy nem.
2013. márc. 27. 23:34
5/9 anonim válasza:
A szomszéd fia a 15 hónapos oltás után két héttel nem állt talpra, pedig előtte már ment!
3 hétig kezelték a Heim Pálban szteroiddal, és még utána itthon is elég sokáig!
Az ottani doki szerint beteg lehetett, amikor kapta az oltást és azért reagált így. Egy másik szerint az oltóanyag hibás volt!
Nem lehet tudni kinek van igaza! Szerencsére a kisfiú helyrejött!
2013. márc. 28. 05:41
6/9 A kérdező kommentje:
A Fiam meg most fogja kapni a 15hóst, de jó...:-( hát akkor húzom, mert most elég taknyos.
2013. márc. 28. 09:18
7/9 anonim válasza:
Te jó ég...nem nem voltak ilyen tünetek nálunk a Prevenarnál...szóltatok a dokinak, vagy vmi?? Mikor kapta az oltást, és hány szülővel egyeztettél??
2013. márc. 28. 11:30
8/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szóltunk, millió helyen jártunk és nem hisznek nekem, hogy az oltás...tudod, hulljon a férgese, le van tojva, a köz érdeke azt kívánja, hogy oltva legyen mindenki, nah de ha az oltóanyag szenyezett, akkor mi van???
2013. márc. 28. 16:59
9/9 anonim válasza:
7 vagyok...ez nagyon gáz...sajnálom...
ha kiemelted a kérdést, akkor gondolom nem javult a helyzet..?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!