Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ki tud jó ortopéd orvost (nem...

M.k.judit kérdése:

Ki tud jó ortopéd orvost (nem magán) Budapesten?

Figyelt kérdés

15 hónapos a kislányom, és most kaptunk beutalót ( bárhova mehetünk vele) ortopédiára! Kissé befelé állnak a kis lábacskái , picit csámpás...

Hova vigyem, ahol tényleg jó kivizsgálását kapunk?

2013. márc. 27. 07:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Dózsa György út 144. van a REHAB Zrt, és ott rendel egy állítólag nagyon jó ortopéd doki (dr. Perjés Kornél) K és Cs 8-12-ig, de oda kell telefonálni, előtte, mert van, hogy valamelyik nap elfoglaltság miatt nem megy. Egyébként időpontot nem kell kérni, érkezési sorrend van sorszámot kell húzni. A lányomnak gerincferdülést állapítottak meg, oda kellett volna mennünk, el is mentünk és nem működött a számítógépes rendszer és nem volt hajlandó meg sem nézni (biztos a szeme is leállt a géppel együtt), holott kértük, és hogy majd utána beviszik a gépbe ha megjavult.

Így mi végül a kerületi ortopédiára mentünk (akiről azt hallottuk, hogy nem is vizsgálja meg a gyereket), nekünk eddig pozitív véleményünk van róla becsületesen megnézte a hátát, elküldte rtg-re, most fogunk ápr.-ban visszamenni hozzá.

De ettől függetlenül a Perjés dr.-ról jókat hallottam.

2013. márc. 27. 07:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és ha jól tudom ez a Perjés doki a szieszta cipők kialakításában is részt vett!
2013. márc. 27. 07:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, utána nézek.

Sokan szoktak lenni? Csak hogy hogy készüljünk, ha elmegyünk?!

2013. márc. 27. 07:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Amikor mi voltunk 1/2 8-ra értünk oda és a 7-es sorszámot kaptuk, de 8-kor már a 18-iknál tartottak. Érdemes hamar menni.
2013. márc. 27. 07:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Szép napot! :)
2013. márc. 27. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Gyerekortopédiai területen Lengyel Zsuzsa a legjobb, az újpesti gyermeszakrendelőben rendel.

[link]

2013. márc. 27. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Heim Pálban dr Szabò Miklòs Károly.

Ha befelé dòl a bokâja, akkor a Siesta nem jò, csak a szupinâlò.

(Egyébként a Salus boltjàban - XI. ker - magànrendeles 2000ft, és nem kell fèl napot várakozni.)

2013. márc. 27. 17:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Pont ma hívtam fel, de csak májusra van időpont a Heim Pálban.

A magán rendelése 10ezer! :(

2013. márc. 28. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:

7. vagyok.

A Salusban nem próbálod meg? Mi voltunk ott Szabó Miklósnál is, de az anyagiak miatt kénytelenek voltunk váltani. Barna Judithoz mentünk, ő is jó. 2000Ft volt, és kb két hétre adnak időpontot.

2013. márc. 28. 13:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Mi az a salus, vagy hol van? Tudom, hogy cipő márka a salus, de hogy van ilyen rendelő, vagy nem tudom?!

Ne hari, ha értetlenkedem..... Köszönöm.

2013. márc. 29. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!