Családipótlékot elvették? Folyt. Lent.
Ne szállj el magadtól, nem veszik el a többitől.
2013. jan. 23. 09:38
2/10 A kérdező kommentje:
.ez most milyen válasz tőled?
gratulálok!
Mindenkitől elveszik, aki eléri, csak pl nálunk anno a tanár inkább leigazolta néhány embernek a lógásokat, hogy ne csesztesse az igazgató...
2013. jan. 23. 09:59
Elvileg 10 igazolatlan óra után már jelentik a jegyzőnek. 50 óra után elveszik az iskolakerülő pótlékát. Hány éves a gyerek? Miért nem jár suliba? Sikerült kideríteni, hogy mi áll a háttérben? Beszéltél a tanárokkal? Ők mit mondanak?
2013. jan. 23. 10:04
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy nek itöbb gyereke is van. azu egyiktől megvonják a sok hiányzás miatt, és hogy akkor a többi gyerekétől is elveszik-e? Erre a válasz az, hogy nem, csak attól a gyerektől, amelyik felhalmozta a hiányzásokat. a többi gyerekedre ugyanúgy kapod tovább, mint eddig.
2013. jan. 23. 10:15
6/10 A kérdező kommentje:
5dik válaszadó,igen ugy ahogy irod saját gyermekeimről van szó,Elnézést a kétértelmű kérdésért!
Kaptam értesitőt a 10.dik mulasztott órákról.
Ha van kedve bemegy tanulni ha nincs akkor nem.
Szerelem elvette az eszét.
17éves,bukott is egyszer 9.ben,sulit tavaly váltottunk,beszéltem vele milyen következményei lesznek ha nem jár suliba,nem veszi komolyan..
Sajnálom. Okosat én sem tudok mondani. Mondhatnám, hogy nevelési tanácsadó, pszichológus, de ebben a korban (időszakban) a gyerek nem fog elmenni. Jó lenne, ha sikerülne rávenni, hogy bemenjen. Egyébként kaptok családgondozót, aki majd kijár, megnézi hogy mi a helyzet. Remélem észhez tér a kamaszod.
2013. jan. 23. 14:44
Akkor már nem is tanköteles, úgyhogy nem fog kijönni szerintem senki. De jó lenne beszélni vele. Fogd meg a kezét és vidd be a suliba.
2013. jan. 23. 21:12
9/10 A kérdező kommentje:
Ki jönnek !Jövőhéten látogatnak,1x voltak már(tavaly),fiacskám akkor megigérte,ha váltunk sulit (gyengébbet)akor oké lesz minden,de nem igy van.
Hát hogy tanköteles vagy nem,ez nem oszt nem szoroz,egy 16éves gyerek hova is menne melózni?!ha már elkezte tessék befejezni alapon vagyok most rá(szerelemből nemfog megélni)akár hány éves.
10/10 anonim válasza:
Hát kicsit érdekes számomra h a gyerek mondja meg h mi lesz és mi nem...
azt hiszem az én fiam lesne ha ilyeneket mondana......
4 gyermekes szülő
2013. febr. 13. 08:59
Kapcsolódó kérdések: