Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Normális dolog hogy azt...

Normális dolog hogy azt gondolom a kislányomról hogy flúgos?

Figyelt kérdés
Tudom most nekem fogtok esni.De tényleg vannak olyan pillanatok amikor azt gondolom hogy nem 100 a viselkedése miatt.Persze nem mondom neki ,meg elfogadom olyannak amilyen .
2012. nov. 24. 12:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Elképzelhető! Abból táplálkoztam, arra alapoztam amit írtál. Ha félreértelmeztem valamelyik momentumát kérlek javíts ki, segíts megértenem azt, amit valójában közölni akartál! Elolvastam, de megint csak úgy tudom értelmezni, ahogy előszörre is. Tényleg érdekelne mi a probléma akkor.
2012. dec. 11. 02:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Még négyen vagyunk ebben a családban rajta kívül.Állandóan attól függ egy családi összejövetel vagy kiruccanás kimenetele hogy ő milyen lábbal kelt fel.Tönkre tudja úgy vágni az egészet nincs senkire tekintettel.Nem lehet meggyőzni vagy kompromisszumot kötni vele.Nincs arról szó hogy nem hagyom önállósodni hiszen ez a cél.Pl szólok neki hogy igazítsa meg az ágyát.Szólok 2xszer nem akarja mondja is.Erre megcsinálom én.Ő meg neki áll szétszedi és újrakezdi az egészet csak azért is pedig rohanni kellene oviba,bölcsibe suliba munkába.Igazából nem is tudok most példákat felhozni csak amikor megtörténnek.Meg van ami már fel sem tűnik.Bele vagyok fáradva és sajnálom a másik két gyerekemet.
2012. dec. 11. 12:31
 23/28 anonim ***** válasza:

Az én lányom dettó ezt csinálja.

Nekem is van még két gyermekem rajta kívül.

Most három és fél éves.

Kiderült, Tourette szindrómás, sok tic-je van és viselkedés zavaros...nézesd meg neurológussal. Tudom pontosan, hogy miről beszélsz!!!!!

2013. jan. 10. 15:07
 24/28 A kérdező kommentje:
Nézte már neurológus nem talált semmit.annyit hogy test szerte hypotoniás az izomzata.Arra annyit mondott hogy legfeljebb balerina lesz.Az éjszakák is rémesek állandóan kiabál.Arra azt mondák majd kinövi.Márciusban lesz 4 éves.Kevés éjszakát aludt még át.
2013. jan. 11. 11:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Éjjel kiabál??? Az nem normális dolog, szerintem menj másik orvoshoz is. Mi is jártunk jópárnál.
2013. jan. 11. 15:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát ha ez pár éven belül nem változik, akkor valószínűleg autista
2013. jan. 12. 23:01
 27/28 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval értek egyet. lehet, hogy aszpergeres.. bár akkor kéne lennie más egyéb furcsaságnak is.. azért szerintem mindenképp olvass utána a témának, hogy megfelelően tudd kezelni, ha netán tényleg az. nyilván egy anya nem ok nélkül írja azt a gyerekéről, hogy más mint a többi.
2013. jan. 13. 15:41
 28/28 anonim ***** válasza:

Drága Édesanya, hozza el ide gyermekét:

[link]

2013. jan. 22. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!