Nagyon gonosznak érzem magam ez a kérdés miatt de tanácsra van szükségem?
Van két nevelt gyermekem. 16 éves és egy 10 éves.
A gyerekek sajnos nem kapták meg kiskorukba a kellő nevelést.
Anyuka türelmetlen volt mindig is apuka pedig külföldön dolgozott.
Szörnyű ezt kimondani, de a gyerekek nagyon buták... :(
Igyekszem ez ellen tenni, de a kicsi pl két hetente megkérdezi a krumplira, hogy mi az. Én türelmesen elmagyarázom neki újra és újra hátha most majd megjegyzi. A nagy is eléggé lemaradt mind felfogásilag és tudásban is. Nem találják fel magukat semmilyen helyzetben. Hiába magyarázok el nekik valamit egyszerűen nem marad meg nekik.
Van hogy együtt rohangásznak a lakásba és "nínóznak"...
Szerintem ehhez más nagyok.
Mindemellett ők is türelmetlenek (ezt látták az anyjuktól). Pl. ha asztalnál ülünk nem azt mondják egymásnak, hogy légy szíves add ide a sót, hanem ráförmed a másikra, hogy ADD MÁR IDE...
Mit tehetek hogy ez változzon??
Ráadásul terhes vagyok és félek, hogy ezt a viselkedést eltanulja majd a gyerekem is. :(
Mit tehetek???
Köszönöm a válaszokat.
Le fogok ülni a párommal és megpróbálom rábeszélni, hogy tennünk kell valamit.
Annyit tudok csak, hogy a kicsi régen járt logopédushoz ami nem tudom, hogy végül miért maradt el, mert mai napig beszéd közbe elnyel betűket és rosszul ragoz. Rendszeresen kijavítom, de az anyja is így beszél így amit elérek azt a láthatás alatt tönkre is teszi... :(
Köszönöm a válaszod.
Én is hiába próbálkozok bármivel is. :(
A 16 éves új "hobbia" hogy ugat... :'(
A kicsi négykézláb jár kel a lakásba székek között asztal alatt. Három tárgyból kettes lett félévkor a nagy pedig kettőből bukott... :(
A párom szerint nincs ekkora baj csak simán lusták és nem foglalkozik a kérdéssel.. :(
Nem tudom mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!