Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A Tsmt torna milyen gyakorlato...

A Tsmt torna milyen gyakorlatokbol all?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy ezt szakember nélkül érdemes elkezdeni.

De én leírok egy-kettőt, ha érdekel:

Úgy indul, hogy forgószékben kell 10-szer balra forgatni

aztán 10 bukfencet kell csinálnia

aztán beletesszük plédbe, és mondókával egybekötve lóbáljuk jobbra-balra (hinta-palinta), aztán emelgetjük stb.

Gördeszkára hasra kel fektetni, és megfogni a kezét és előre-hátra húzogatni, hanyatt fekve a lábát kell fogni, és úgy tologatni előre-hátra, illetve neki kéne így rúgni magát.

Labdára fektetni rúgózni vele, körözni, előre-hátra mozgatni.

De a sorrendet, a gyakoriságot szerintem is szakember állapítsa meg. Át is írják bizonyos időközönként, attól függően, hogy a gyerek mennyit változik.

2013. jún. 7. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem így működik, ha felmérés nélkül kap feladatokat a gyerek, akár még árthat is. Ezért nem javaslom a feladatok megosztását. Ezért sem mindegy, milyen terapeutához kerül az ember. Túl lehet terhelni a gyerek idegrendszerét, ha csak úgy nekivágunk. Több terápiát is kipróbáltam a fiammal és ez vált be leginkább, mivel folyamatosan változnak a feladatok, attól függően, hogy milyen szinten van. Havonta egyszer kell csak járni, akkor új tornát kap. Mivel te csinálod a gyerekeddel költséghatékony is. Csak úgy magamtól, nem kezdeném el. De ezt egy terapeuta értelmesen el tudja magyarázni.
2019. febr. 10. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!