Kisfiam novemberben lesz 7 éves, megy a suliba. Még nem tud biciklizni, retteg tőle, és nem hajlandó megtaulni. Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek?
Engedd meg a fiadnak hogy önmaga lehessen, és akkor tegyen meg dolgokat ha ő akar.
Ha azt gondolod, hogy ez ennél több, és nem csak egyszerűen tiltakozás a Te akaratod ellen, akkor viszont van egy lehetőség, amivel viszonylag gyorsan kezelhetőek félelmek, illetve gyakorlatilag van egy DVD, amin az okok és a megoldás is rajta van. Ha gondolod, megrendelem neked és elküldöm, a DVD 5000.-Ft plusz nem tudom hol laksz így plusz a postaköltség, vagy ha pesti vagy, akkor találkozzunk
Utolsó vagyok,az enyémre is azt mondták az ovónők,hogy a többihez képest agyilag zseni,no de alapvető dolgokban viszont elmarad a társaitól.Ilyen a biciklizés is.Nem is érdekli hogy a többiek tudnak,vagy hogy ügyesebbek mint Ő.Sőt az sem érdekli,hogy nem tudja megkötni a cipőfűzőjét.Legoból,és bionicle-ből egy kép alapján összerekja rögtön amit kell,de a cipőjét képtelen bekötni.A multkor látott a neten egy bioniclet,kiválogatott millió alkatrészt az asztalára,és elkezdte rakni.Kíváncsi voltam mi lesz a vége.És kérlek szépen darabra az utolsó miniatűr összekötőig stimmeltek az alkatrészek amiket kiválogatott!Kedvenc nálunk is a hogyan készült és a természetfilmek.Meséli nekem,hogy hogyan keletkezik a tornádó,közben meg kacsalábon veszi fel a cipőjét.
Tavaj amikor bicizni tanítottam,úgy csináltuk,hogy kértem,hogy két lábbal lökdösse magát a földön,kicsit lejtőre mentünk,és így tanulta meg az egyensúlyt.Sokra nem mentünk vele,mert ez után kb 1 hónapig azt magyaráztam,hogy hogyan kell elindulni,és nem ment neki,amíg maga rá nem jött.
Szóval nem vagyunk egyedül.Kitartás magunknak!:))
/csak kettőnk közt szólva,néha azt hiszem,hogy fogyatékos,mert olyan béna/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!