Tejerzekeny gyerekednek potolod valahogyan a kalciumot es mivel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 22:54
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok tejérzékeny, de nagyanyám csonterősítőnek mindig tojáshéjat zúzott porrá, azt etette velem.
Rendes házi tojások voltak, tápot hírből sem ismertek a tyúkok.
2/7 anonim válasza:
Calcimuscot kap, napi 1 ml.
3 éves
3/7 A kérdező kommentje:
kedves utolso, ezt csak receptre lehet kapni?
2012. szept. 29. 16:16
4/7 anonim válasza:
Én venni akartam (méhallergia miatt van mindig otthon), de fel kellett íratnom a háziorvosnál!
Szóval vényköteles és injekció! Vénásan kell beadni (lehet izomba is, de azt gyerekeknél nem javasolják)!
5/7 anonim válasza:
Igen, vényköteles. Mivel nekünk a doktornő jóváhagyta, mindig felírja ha elfogyott.
Ampullában van, és meg lehet inni, nem kell vénába, úgy is jól felszívódik. :o)
A vízbe szoktam belekeverni, amit este iszik, belecseppentek, úgy szemre az ampulla egyötödét.
6/7 anonim válasza:
Pregomin tápszert iszik 4dl/nap. 3 éves, előreláthatóan 5 éves koráig ebben a formában pótlódnak a vitaminok.
7/7 anonim válasza:
Calcimusc.és vízbe téve feloldani.
Orvos határozta meg az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!