Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért kell ilyeneket mondani?

Miért kell ilyeneket mondani?

Figyelt kérdés
Húgom 3 hónapos, amióta megszületett hasfájós szegény, sokat sír ez miatt. Anyu és én is kb. 3-4 órát alszunk, próbálunk neki segíteni, pl. simogatjuk a hasát ha kell egész éjjel. Valamelyik nap jöttem haza, hallom hogy 2 szomszéd arról beszélget a fölöttem levő szinten kint a lépcsőházban, hogy már nem bírják elviselni az örökös sírást, ki vannak készülve, el kéne költöznünk innen, és jobb lett volna a húgom meg sem születik, mert biztos azért ilyen sírós mert életképtelen, rehabos baba. :(
2012. aug. 25. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Senkinek semmi köze acsaládi ügyeitekhez. Ha valakinek nem tetszik a gyereksírás, vegyen füldugót vagy elköltözhet. Nekem ez a véleményem. A társasház nevében is benne van, hogy TÁRSAS... akinek nem tetszik, hogy áthallatszik a szomszéd, menjen vidékre, tanyára és nem hallja csak a fűszál növését. Én foggal-körömmel védeném a picurkát. Nem tehet a fájdalmairól! Segítsétek őt továbbra is, a szomorú, életunt, szánalmas szomszédokkal meg nem érdemes foglalkozni. Van, aki ha becsönget, mert épp most nem tetszik neki valami, már meg sem hallgatom, csak megnézem ki az, látja, hogy ránézek, majd becsukom az ajtót, és szarok rá. Mert semmi értelmeset nem tud mondani úgy sem, csak kesereg a saját elba*szott, unalmas életén, és kell neki egy kis műsor, mert már annyira kiégett, hogy semmi sem mozgatja meg. Én nem hallgatom meg őket, hallgassa őket a pszichológus, ő legalább fizut is kap érte.

A pici problémájára átmenetileg talán segítség lehet a szélcső: felhelyezve kivezeti a pici buborékokat, amik csikarják a pici hasát! Mielőbbi nyugalmat kívánok neki!

2012. aug. 28. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
jézusom mekkora tahók
2012. aug. 28. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék ha az itt írók nem tudnának a szomszéd miatt aludni hónapokig mit szólnának.

Persze nyilván az, hogy ilyet mond egy gyerekre már nem normális. de az, hogy zavarja a kialvatlanság azt megértem.

Valamit kéne csinálni a babával hogy ne sírjon ennyit és nem a szomszédok miatt hanem mert szegény kicsi szenved. Adjatok neki infacolt, szélcsövezzétek és tornáztassátok.

2012. szept. 4. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 13.! 8. hozzászóló vagyok, ott olvashatod, nekem is volt ilyen szomszédom, soha eszembe nem jutott az, hogy szóvá tegyem. Őket sajnáltam, mert láttam a kimerültséget rajtuk. Nekem annyi "kellemetlenség" volt a dologban, hogy néha felébredtem a babasírásra, de a szülőkkel ellentétben én másik oldalamra fordulva alhattam tovább. Egy több lakásos épületben számítani kell sok olyan élethelyzetre, ami saját házban -talán- nem fordul elő. Nem csak kisgyerek sírás lehet, hanem nagyothalló, akinél ordít a tv, rádió; beteg ember, akihez fel kell kelni éjszaka is, ellátni, netán mosdatni stb. Lehetne a variációkat végtelen számban sorolni.
2012. szept. 5. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
szegény szomszédok nem tudnak aludni? a helyetekben bedobnék a postaládájuk egy egy füldugót, száz ftért már lehet kapni, és egy képeslapot amire ráírnám, próbálják ki, vagy költözzenek tanyára. panelban mire számít az ember. ha bömböltetnétek a zenét, megértem. de egy kisbaba miatt... felháborító.
2012. szept. 6. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!