Miért kell ilyeneket mondani?
Senkinek semmi köze acsaládi ügyeitekhez. Ha valakinek nem tetszik a gyereksírás, vegyen füldugót vagy elköltözhet. Nekem ez a véleményem. A társasház nevében is benne van, hogy TÁRSAS... akinek nem tetszik, hogy áthallatszik a szomszéd, menjen vidékre, tanyára és nem hallja csak a fűszál növését. Én foggal-körömmel védeném a picurkát. Nem tehet a fájdalmairól! Segítsétek őt továbbra is, a szomorú, életunt, szánalmas szomszédokkal meg nem érdemes foglalkozni. Van, aki ha becsönget, mert épp most nem tetszik neki valami, már meg sem hallgatom, csak megnézem ki az, látja, hogy ránézek, majd becsukom az ajtót, és szarok rá. Mert semmi értelmeset nem tud mondani úgy sem, csak kesereg a saját elba*szott, unalmas életén, és kell neki egy kis műsor, mert már annyira kiégett, hogy semmi sem mozgatja meg. Én nem hallgatom meg őket, hallgassa őket a pszichológus, ő legalább fizut is kap érte.
A pici problémájára átmenetileg talán segítség lehet a szélcső: felhelyezve kivezeti a pici buborékokat, amik csikarják a pici hasát! Mielőbbi nyugalmat kívánok neki!
Azért kíváncsi lennék ha az itt írók nem tudnának a szomszéd miatt aludni hónapokig mit szólnának.
Persze nyilván az, hogy ilyet mond egy gyerekre már nem normális. de az, hogy zavarja a kialvatlanság azt megértem.
Valamit kéne csinálni a babával hogy ne sírjon ennyit és nem a szomszédok miatt hanem mert szegény kicsi szenved. Adjatok neki infacolt, szélcsövezzétek és tornáztassátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!