Megadná valaki Sófalvi Sándor szenzomotoros terapeuta elérhetőségét (Székesfehérvár)?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy hol tart foglalkozásokat? Ha esetleg valaki járt már hozzá, akkor örülnék, ha megosztaná a tapasztalatait is ezzel kapcsolatban, illetve leírná, hogy ők milyen problémával keresték fel Sófalvi urat. Köszönöm.2012. jún. 19. 10:35
1/3 anonim válasza:
A google a barátunk! Beírtam a keresőbe és lám már meg is van:
"Sófalvi Sándor Szabolcs | Facebook
hu-hu.facebook.com/sofalviszabolcs - Tárolt változat
Sófalvi Sándor Szabolcs fent van a Facebookon. Csatlakozz a Facebook-hoz, hogy kapcsolatba léphess Sófalvi Sándor Szabolcs-vel és más lehetséges ..."
2/3 anonim válasza:
Azt előbbi vagyok! Bocsi, de előbb írtam és csak aztán ellenőriztem vissza! A küldött hivatkozás mégsem az akit keresel.
Ettől függetlenül továbbra is javaslom a google keresőjét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Elhiheted nekem, hogy az első a google, amit megpróbálok, és ha az nem vezet eredményre, akkor fordulok csak ehhez a fórumhoz. És mint látod, Téged is megtréfált a google, tehát azt, hogy google a barátod, jó, ha némi fenntartással kezeled. Ettől függetlenül köszönöm, hogy vetted a fáradságot és időt szántál a kérdésemre. Szép napot!
2012. jún. 26. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!