Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek nem veszik észre...

KissK012 kérdése:

Szerintetek nem veszik észre az oviban és az iskolában?

Figyelt kérdés
Lentebb néztem egy videót de nem tudom, hogy nem veszik észre a kilányokon hogy rendszeresen kikapnak. Szerintem ugyanis ilyen fenékreverés után a kéznyom rendesen piros marad.

2012. máj. 15. 14:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Erre a videóra gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=sFkq85Isq0Y
2012. máj. 15. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel ruhán keresztül csap rájuk, nemigen fog erősen piros lenni a helye, azt nem fogják látni másnap. Viszont a viselkedésükön észre kéne venni.....
2012. máj. 15. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fogják észrevenni. S nem is tehet róla a pedagógus, furcsán néznének rá, ha testnevelés órára öltözésnél a kislányok fenekét nézegetné. Akit otthon vernek, az még szégyenlősebb lehet, biztos takarva öltözik, s a tanítók betudják egyszerű zavartságnak.
2012. máj. 15. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem veszik észre, mert nem nézegetik őket, másik, hogy ekkora ruhán át nem látszik.

Nem tudom, lehet én látom rosszul, de nekem ezek nem nagy csapásoknak látszanak. Viszont éppen azért nincs "erejük", mert sokszor csak ennyit kapnak. A gyerekeknek meg sem kottyan, símán átmegy az egész egy nem nagy dologba, amit kibírnak, és ugyanúgy csinálják amit akarnak. Egy sokkal ritkábban, viszont érezhetőbb odacsapásnak nagyobb a hosszútávú hatása.

Én nem vagyok odacsapós, de előfordult már, és ezt tapasztaltam, hogy ami meg sem kottyan nekik, azzal nem is foglalkoznak, míg igen meglepődnek, és nem tetszik nekik, ha olyat kaptak, hogy megérezték, és elgondolkodtak.

Rászokni hülyeség kicsi csapásra,és nagyra is.

Ezen a videón úgy tűnt már semmi hatása nincs, amolyan szokásos mozzanat, amit már mindneki elfogad. Ami baj persze.

2012. máj. 15. 20:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Én biztosan sírtam volt anno ekkora fenekesektől! Tehát szerintem nagy (és piros a nyoma).
2012. máj. 16. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan engem ütött-vert anyám, ahogy bírt, és ahol ért. Egyszer eltörte a karomon a seprű nyelet, mert már zsibbadt a keze a veréstől. na az nemhogy meglátszott, de a csuklóm másnap olyan durván bedagadt, hogy megmozdítani nem bírtam. Orvos, röntgen, zúzódás. Kérdés: hogy történt?? Én: a suliban verekedtünk a lányokkal... Akit úgy vernek, mint anno engem, megtanulja, mit hazudjon, nehogy még kapjon azért is, ha fölnyomja azt, aki bántja... Soha senki nem tudta, miért voltam igazából rendszeresen kék- zöld....
2012. júl. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!