Szerintetek nem veszik észre az oviban és az iskolában?
Nem veszik észre, mert nem nézegetik őket, másik, hogy ekkora ruhán át nem látszik.
Nem tudom, lehet én látom rosszul, de nekem ezek nem nagy csapásoknak látszanak. Viszont éppen azért nincs "erejük", mert sokszor csak ennyit kapnak. A gyerekeknek meg sem kottyan, símán átmegy az egész egy nem nagy dologba, amit kibírnak, és ugyanúgy csinálják amit akarnak. Egy sokkal ritkábban, viszont érezhetőbb odacsapásnak nagyobb a hosszútávú hatása.
Én nem vagyok odacsapós, de előfordult már, és ezt tapasztaltam, hogy ami meg sem kottyan nekik, azzal nem is foglalkoznak, míg igen meglepődnek, és nem tetszik nekik, ha olyat kaptak, hogy megérezték, és elgondolkodtak.
Rászokni hülyeség kicsi csapásra,és nagyra is.
Ezen a videón úgy tűnt már semmi hatása nincs, amolyan szokásos mozzanat, amit már mindneki elfogad. Ami baj persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!