Hogyan reagálnál ha viszont látnád a saját fiad azon a bizonyos videón, ahol egy Nagymagyarországos pulcsiban lévő lányt többen is megaláznak, pofoznak, és mindeközben a fiad csak ott áll mellette és röhög?
23:35
Én megértem, hogy nehéz nyelv a magyar, de azért a szövegértést csak kéne valahogy gyakorolni, tudom hogy megerlöltető dolog használni az agyad (ha van), de próbáld meg légyszíves, és utána válaszolj.
Köszönöm
Keresztény embernek vallom magam, de amikor ilyen történik, kinyílik az a bizonyos bicska... Igen, borzasztó, hogy mindenki csak bámulta, RÖHÖGTE! és senki nem mondta, hogy állj!!!
Ha anyja lennék annak a bizonyos fiúnak, biztosan elmagyaráznám neki "hol lakik a magyarok Istene..."
DE azt hiszem, nálunk sem fordulhat elő ilyen eset, nem ilyen szellemben neveljük a lányunkat.
Amikor láttam a videót egyszerűen elkapott a sírás! Persze a lányt iszonyat mértékben sajnáltam, de nem csak ezért buktam ki ennyire.. Egész Magyarországon ez megy!! Undorító!
Az a probléma, hogy az ilyen gyerekek, a szüleiktől tanulják, tudjátok ez náluk hagyomány!!! A drága apuka mit válaszol: Hej.Dikk.Fiam.De ügyes voltál! Vagy lenyom a gyereknek 2 akkora pofont, hogy belekékül.. És lám innen tanulja a gyerek!
Nem vagyok rasszista, de azért ez már túl megy minden határon!!!!
Ez nem fordulhatna elő.
Viszont elkeserít ez a tudat,hogy van ilyen videó...
Bár,gondoljunk bele, az a lány lehetett bármilyen mocsadék ember, a pulóvere nem hatalmazza,nem javítja semekkora százalékban.
VISZONT!
Teljesen mindegy,hogy kit,mikor,hol,hányan vernek,és hogy ő mellettük röhög,vagy ő is csinálja...elbeszélgetnék vele nagyon szigorúan,elmagyaráznám neki,hogy a fizikai bántalmazás (főleg egy lánynak...istenem) nem megoldás, és nem jó út arra sem,hogy kimutasd a hatalmadat/erődet.Plusz egyszerűen azt is megmondanám neki,hogy szégyenlem,hogy a fiam.Szégyellném is.És talán ráébredne ebből...talán...
A nevelés semmit nem ér.
Párom tesója 24 éves és egy oltári szemét, bunkó, önző dög, pedig szülei jól nevelték. Párom normális.
Na és kimerne cigányokkal szembe szállni? Aki megunta az életét.
Sajnálom a lányt, de mit lehet tenni??? Ha segít neki valaki az egész csürhe rájuk száll...
Oké, hogy rossz dolog az erőszak, de nem egyből azért kell szidni az embert mert cigány!!
Én is cigány vagyok mégse verek meg senkit!!
Am. én is úgy gondolom, hogyha az én lányom lenne, akkor én is elbeszélgetnék azzal aki bántotta.
DE a nagymagyarországos pulcsis lányok nem ma született bárányok!!
Csak úgy hozzá tenném, hogy nem egy ilyen csajt ismerek és az ilyen lányok köztudottan rasszisták. Nem kell azért csodálkozni ha egy cigány nincs jóban egy ilyen lánnyal!
Engem is sokszor néztek csak azért mert cigány vagyok és túl sok más okuk nem volt rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!