3 éves kisfiam nem szobatiszta, mit csináljak?
Figyelt kérdés
április végén lesz 3 éves a kisfiam, de hallani sem akar sem a wc-ről, sem a biliről. Annyira elutasítja, hogy még ráültetni sem tudom egyikre sem. Apával ketten nem tudtuk a bilire ültetni, mert annyira feszítette magát és csak ordított.
Csak pelenkát akarja.
Hogy szoktassam arra, hogy legalább a bilire ráüljön, és ne feszítse magát, ne ellenkezzen??
Már nagyon el vagyok keseredve.
Volt valaki hasonló helyzetben????Tudna valaki tanácsot adni?
köszönöm.
2012. márc. 10. 10:37
11/12 anonim válasza:
Az én fiam is így ment alapítványi oviba, nagyon sokat segített neki a közösség, hogy látta a többi gyereknél, hogy ők hogyan csinálják, egy másik kisfiúval együtt szoktak a bilire, nagyon simán ment. Ne aggódj, főleg ha magánovi, akkor nincs stresszfaktor az ovónőktől a szobatisztaság miatt. Segíteni fognak neked és nem siettetnek feleslegesen.
12/12 anonim válasza:
Vegyél zenélo bilit,magyarázd el,h.ha pisil,énekelni fog.Amikor felébred,ráultetném.Ha pisil,ha nem,megdicsérném.A hideg kisgatya zavarni fogja.Esetleg nézze meg,h.ti wcre jártok,van kisuloke,hátha arra rául..persze fogod.Már te is nagy vagy,hisz ráultél.Gyerekek szeretnek utánozni.en eloszor a wc ulokével probálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!