Nincs valahol valamilyen ADHD-s (figyelemzavaros hiperaktív) gyerekek szüleinek szóló fórum?
Senkit nem akarok hitegetni hogy én aztán tudom a tutit, de egy próbát megér sztem mindenkinek hogy könnyebben értse azt az ADHD-s (nak titulált) gyereket, nem mondom hogy minden esetben rossz a diagnózis és sajnos tényleg vannak "simán" figyelem zavaros gyerekek, de ajánlom minden ezzel vagy hasonló problémával küzdőnek a következőt.
olvassatok utána annak hogy: indigó-gyerek, én természetgyógyász vagyok és sok ritalinnal feleslegesen tömött gyereket láttam már. FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK NEM MONDOM HOGY NEM KELL GYÓGYSZER ANNAK AKINEK EZT ÍRT AZ ORVOS!
DE: vagy két könyv egy az indigó gyerekek, másik az indigó gyerekek nevelése, ajánlom mindenkinek olvassa el és könnyen megérthető sok , hangsúlyozom nem minden ilyen gyermek!
Családon belül is van egy:-) és őszintén megmondom nem könnyű eset. Az enyém kristály, nekem könnyű dolgom van, de látom a másik szülőpárt hogy teljesen tehetetlenek, elég kényelmes életre rendezkedtek be és hát a gyerek teljesen más, viszont elolvastattam velük is a könyvet, nem oldott meg mindent, mert hát ahhoz a szülőnek is változnia kéne... de több dolog könnyebben ment utána. aki bővebb infót kér megteheti priviben
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom a következő oldalt: www.hipertippek.hu - a Facebook-on is megtaláljátok!
Moncsi
Én is szívesen ellátogatnák a fórumra,nekem is megírod priviben?
köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!