37.1, hőemelkedésem van, szabad szoptatnom? Babának lesz baja?
Én megfázásra tippelek, a mellem nem fáj.
Köszönöm a válaszokat. Kicsit aggódom :/
7. válaszoló vagyok. Köszi, hogy lepontoztatok, azért, mert tök normálisan leírtam, hogy 37,2 felett van hőemelkedés. Egészségügyis voltam, de szerintem másnak is tudnia kellene, hogy mikor kezdődik a hőemelkedés.
A weborvosról idézek:
"Az ember normális testhőmérséklete 36 és 37, 2 C között állandó, s azért éppen ennyi, mert anyagcserénk ezen a hőmérsékleten működik a legjobban. A testhőmérséklet a nap folyamán normálisan is ingadozik, reggel hat órakor a legalacsonyabb (átlagosan 36,5 -36,8 között mozog) és délután négy és hat között a legmagasabb, ma már a 37,2-es értéket is normálisnak tekintik."
Szóval még egyszer, kösz, hogy lepontoztatok a tények közléséért. Ez a baj ezzel az oldallal, hogy aki leírja a tudományos tényeket, azt lepontozzák, aki meg bólogat, de hülyeségeket ír, azt meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!