Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy hetedikes mindig kötekszik...

Egy hetedikes mindig kötekszik. Nyolcadikos vagyok, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Erősködik,ütöget,rugdos.Behúzni nem akarok neki,mert felvételinél nem néz ki jól egy osztályfőnöki.Az osztály azon részével kötekszik,akik nem adnak kaját neki,pénzt cigire.A tanárnak hiába szólunk,kétszer szól neki és ennyi.Mit lehet csinálni vele?
2011. szept. 27. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

15:39 vagyok, egyébként annak idején nekünk is volt egy ilyen osztálytársunk, mi is léptünk, bár ott durvább volt a helyzet mert ő lopott is stb. , aztán az iskola további lépéseket tett, majd kiderült hogy a srácnak vannak más rendőrségi ügyei is. Végül állami gondozásba került.Pár hete láttam az utcán közmunkás lett :-)

22/L

2011. szept. 27. 16:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Én is szivesen látnám sepregetni az utcát,biztos szólnék neki,hogy ott meg ott még maradt szemét!
2011. szept. 27. 16:23
 13/17 anonim válasza:
nézd meg mien háttere van a gyereknek és mérd össze a tieddel ha arra jutsz hogy nem lesz para akkor hivjad ki aztan bunyozzatok egyet az sosem árt, ha meg nem vagy olyan fajta akkor amikor jön orditsad le a fejét ugy hogy megijedjen tőled vagy keress valamit amivel pórázra foghatod nem valami alaptalan dolgot.
2011. szept. 27. 16:35
 14/17 A kérdező kommentje:
De ha behúzok neki,kb én kapok osztályfőnökit,meg utána iskolába mégjobban kötekszik,meg a cigányokkal barátkozik.Azok meg együtt vannak mindig.
2011. szept. 27. 16:48
 15/17 anonim válasza:
Szia, szerintem az egyetlen jó megoldás, hogy beszéltek az igazgatóval, méghozzá sürgősen.
2011. okt. 10. 19:59
 16/17 linkids válasza:

Mi anno azt csináltuk, nálunk is hetedikbe volt egy nálunk 1,5 évvel idősebb gyerek, elment wc-be 12-en elkaptuk, "beszélgettünk" vele azt annyi.

Többet nem kötekedett..

2011. okt. 20. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi hagytuk az ilyet, ő ott lesz még jövöre is, mi nem... nahjó, igazából nem hagytuk, mi piszkáltuk őt hogy meddig akar még általánosba járni, volt aki a bátyáméktól bukott le hozzánk (2 év van köztünk) de bátyámékhoz is úgy bukott...

am jah, forduljatok az igazgatóhoz, ha nem csinál vele semmit kérjétek az iskola pszichologus tanácsát, aztán ő majd intézi a többit ( ráküldi a gyerekre és családjára a családsegítőt, eltanácsolja az iskolától stb stb)

2011. okt. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!