Egy hetedikes mindig kötekszik. Nyolcadikos vagyok, mit csináljak vele?
15:39 vagyok, egyébként annak idején nekünk is volt egy ilyen osztálytársunk, mi is léptünk, bár ott durvább volt a helyzet mert ő lopott is stb. , aztán az iskola további lépéseket tett, majd kiderült hogy a srácnak vannak más rendőrségi ügyei is. Végül állami gondozásba került.Pár hete láttam az utcán közmunkás lett :-)
22/L
Mi anno azt csináltuk, nálunk is hetedikbe volt egy nálunk 1,5 évvel idősebb gyerek, elment wc-be 12-en elkaptuk, "beszélgettünk" vele azt annyi.
Többet nem kötekedett..
Mi hagytuk az ilyet, ő ott lesz még jövöre is, mi nem... nahjó, igazából nem hagytuk, mi piszkáltuk őt hogy meddig akar még általánosba járni, volt aki a bátyáméktól bukott le hozzánk (2 év van köztünk) de bátyámékhoz is úgy bukott...
am jah, forduljatok az igazgatóhoz, ha nem csinál vele semmit kérjétek az iskola pszichologus tanácsát, aztán ő majd intézi a többit ( ráküldi a gyerekre és családjára a családsegítőt, eltanácsolja az iskolától stb stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!