Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 5 éves kisfiamnál alvajárási...

5 éves kisfiamnál alvajárási problémánk van, egyszerűen megőrülök már a tehetetlenségtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este is elkezdte éjfél felé,felül a szeme nyitva ,furcsa elkent hangon engem szólongat,összevissza beszél,a karjaival tétován nem létező dolgok után nyúl,ha nyugtatgatom akkor méginkább ordít,tegnap nagyon hosszan csinálta,kivittem a fürdőszobába ,hogy talán pisilnie kell,az erős fényben sem tér magához.

Meddig tart még ez,megijedek a saját gyerekemtől,mert olyan mint egy zombi,mit csináljak...attól félek,hogy valamilyen súlyos pszichiátriai problémája van és így kezdődik.

2011. szept. 11. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. Utolsó vagyok. A sors keze, hogy tegnap este megvolt az első alvajárós-éjszakánk. Már vártam. Beszélt hangosan, csukott szemmel, felült, sirdogált, visszafeküdt, megint felült, beszélt. Nagyon el vagyok keseredve.
2011. szept. 13. 08:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is elkeseredem egy-egy súlyosabb ilyen eset után.

A legutóbbi az brutálisan ijesztő volt...hogy teljes a tehetetlenségem ,nem vagyok képes megnyugtatni a riadt ,magán kívűl lévő kisfiamat.

De bízzunk abban,hogy idővel kinövik és mit meg nem adna más szülő ha a súlyosan beteg gyemeke " csupán " alvajárna,pavorozna,ettől ők még boldog,kiegyensúlyozott,egészséges gyerekek .

2011. szept. 13. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazad van! Minden jót Nektek!
2011. szept. 14. 08:40
 14/15 anonim válasza:
Testvérem is ilyen volt ő 9 éves korára kinőtte, már 25 éves és 9 éves kora óta egyszer sem jelentkezett egyik sem, alvajárni sem szokott, egyedül álmában beszél, de barátnője szerint az sem zavaró, mert csak motyorog. A kinövést nem 1-2hónapra értik, az több évbe is telhet.
2012. jan. 18. 20:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy a testvérednél megoldódott és kinőtte.

Nálunk is beállt végre a pozitív fordulat ,amit nem hittem ,mert évek óta szenvedtünk az éjszakai alvásprobléma miatt ,idegrendszeri éretlenséggel,genetikai hajlammal magyarázták sokan a problémát,egy idegrendszer fejlesztő tornának tudom be a javulást,hónapok óta TSMT tréningezünk.

November eleje óta 1 X sem volt pavor !!!Ez egy csoda nekünk !

Azért éjszakánként még fülelek és nem merek elbizakodni...de nagyon bíztató,hogy ennyire régen jelentkezett utoljára. :-)

Évekig szinte minden éjszaka csinálta és most hónapok óta semmi...

2012. jan. 18. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!