5 éves kisfiamnál alvajárási problémánk van, egyszerűen megőrülök már a tehetetlenségtől, mit tegyek?
Tegnap este is elkezdte éjfél felé,felül a szeme nyitva ,furcsa elkent hangon engem szólongat,összevissza beszél,a karjaival tétován nem létező dolgok után nyúl,ha nyugtatgatom akkor méginkább ordít,tegnap nagyon hosszan csinálta,kivittem a fürdőszobába ,hogy talán pisilnie kell,az erős fényben sem tér magához.
Meddig tart még ez,megijedek a saját gyerekemtől,mert olyan mint egy zombi,mit csináljak...attól félek,hogy valamilyen súlyos pszichiátriai problémája van és így kezdődik.
Én is elkeseredem egy-egy súlyosabb ilyen eset után.
A legutóbbi az brutálisan ijesztő volt...hogy teljes a tehetetlenségem ,nem vagyok képes megnyugtatni a riadt ,magán kívűl lévő kisfiamat.
De bízzunk abban,hogy idővel kinövik és mit meg nem adna más szülő ha a súlyosan beteg gyemeke " csupán " alvajárna,pavorozna,ettől ők még boldog,kiegyensúlyozott,egészséges gyerekek .
Örülök,hogy a testvérednél megoldódott és kinőtte.
Nálunk is beállt végre a pozitív fordulat ,amit nem hittem ,mert évek óta szenvedtünk az éjszakai alvásprobléma miatt ,idegrendszeri éretlenséggel,genetikai hajlammal magyarázták sokan a problémát,egy idegrendszer fejlesztő tornának tudom be a javulást,hónapok óta TSMT tréningezünk.
November eleje óta 1 X sem volt pavor !!!Ez egy csoda nekünk !
Azért éjszakánként még fülelek és nem merek elbizakodni...de nagyon bíztató,hogy ennyire régen jelentkezett utoljára. :-)
Évekig szinte minden éjszaka csinálta és most hónapok óta semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!