3 éves gyerek kaphat guttalax cseppet? Mennyire hatásos? 5-6 naponta kakil, hiába minden. Kipróbálhatjuk ezt a cseppet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 11:12
31/36 anonim válasza:
Nehezen engeded el a pénzt? Mivel vagy még így? Vajon mi köze ennek a gyerek szorulásához?
32/36 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Csak mérges voltam, azért írtam. Tök mindegy. Ez van, meg kell oldani.
2012. ápr. 2. 12:59
33/36 anonim válasza:
2 éves kora óta küzdünk a székrekedéssel. Laevolactól neki sincs sőt már a glicerines végbél kúptól sem. Mi most próbáltuk ki a Guttalaxot, durván ment tőle a hasa. Szerintem lehet adni, bár úgy van írva az útmutatóban hogy 4 év alatt orvos utasítása szerint.
Nekünk korpát ajánlották, amit pudingba, joghurba, kakaóba, tejbe stb. keverve naponta reggel egy teáskanálnyit kell adni. Most kezdtem el neki hát remélem beválik.
34/36 Noe2013 válasza:
Sziasztok ! Nagyon rég szenvedek én is kisfiammal :( 4 éves lesz ,mindent kiprobáltunk már:( homeopátiától kezdve mindent.De sajna a probléma nem oldott meg.Aszaltszîlva levet ajánlom még ,az egy ideig bevált.
35/36 Noe2013 válasza:
Igen kedves komentelő ,aki azt írtad,hogy a hőlgy aki ide írt elkeseredésében,szerinted szerepel?Biztos ,hogy volt orvosnál ,mint ahogy mi is,ők nem tudják megoldani a problémát!!!Csak felnyulnak a gyereknek,meg beőntést adnak ,ellátnak tanácsokkal,ami semmit nem ér !!!Pont! Soha ne tudd meg ,milyen érzés amikor tehetetlen vagy! A gyerekek filóznak ,hogy hová megy a kaki ,van amelyik agyal ezen ,van amelyik nem .Szóval lelki !!! Te szerepelsz ! Rugjál bele a földön fekvőbe !Gratula!
36/36 anonim válasza:
A kérdés kiirása óta felfedeztek már esetleg bármit, ami megoldja egy 3 éves székrekedéses problémáját? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!