Infacol vagy Espumisan?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
5 hetes a babám, és minden kaja után 20 perces hasi görcsök gyötrik:( Sajnos csak tápszert kap. Megpróbáltuk az espumisant de nem használ:( vagy is még rosszabb mint essig:( csak egy napig használtuk mert ma szinte majd meg fult a sírástól. próbáltuk a köménymagos teát is. Most vett a férjem gyorsan infacolt. Ez hatásosabb lehet?
2011. júl. 26. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan ez volt, az infacol jobban bevált. Próbáld tornáztatni, alvó párduc pózban altatni, hátha segít.
2011. júl. 26. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Anno a gyerekorvos felírt egy receptet,amit a gyógyszertárban kavartak ki,az totál bevált. Tudom mik ezek a termékek,de a hatását nem ismerem.
2011. júl. 26. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált az infacol.Mi masszíroztuk még a pociját.A védőnő mutatott pár technikát.(könyv ,napocska,i love you módszer)aztán vettünk 1x grape watert,de attól rosszabb lett.Van aki a szélcsőre esküszik.Vagy van az a szőlőmag,vagy meggy mag párna amit a dm ben is lehet kapni.
2011. júl. 26. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi is Infacolt használtunk, nagyon bevált! Ha nem tudtak kakilni én mindig popsitörlővel törölgettem a kis popsijukat, és attól szépen kakiltak rögtön. De a cseresznyemag párna is használ!
2011. júl. 27. 00:20
 6/11 A kérdező kommentje:
kakával még nincs gond minden nap van és rendes. Az infacol nem okoz hasmenést?? mert ezt is hallottam :( tegnap 2 szer is volt széklete. de nem híg.Vagy a tápszer lenne a hibás??? csak azt kap:( a milumil ha start optimumot. mert a dokinőnk szerint csak a ha jó neki. pedig van a komfort. az direkt hasfájósoknak van. de az nem ha úgy tudom. vagy igen?
2011. júl. 27. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem volt hasmenése az infacoltól. Mondjuk anyatejes volt, de nem is volt mindennap kakija. Mióta tápszeres, azóta van kaki rendesen. Soha nem kapott HA-s tápszert, mert mikor el kezdtem pótolni, akkor vény nélkül a gyógyszertárban csak simát kaptam, utána meg már nem fogadta el a HA-s tápszereket. Semmi baja nincs, nem allergiás egyelőre semmire. 4 hónapos.

2011. júl. 27. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:
mi tápszeresek voltunk a második hónaptól és nem volt hasmenése az infacoltól.volt olyan nap amikor 2-3 x is kakilt,de nem volt híg.Mi humana babyfitt -et ettünk.
2011. júl. 27. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
espumizan nem használt, az infacol igen
2011. júl. 29. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
nálunk sajna egyik sem jött be. :( 9 hónapos múlt,és még mindig nagyon szeles. :(((((
2011. júl. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!