Gyakori tüdőgyulladással kűzdő gyerekek szülei mi lehet a baja?
Ha valóban gyenge az immunrendszere és azért van ez, akkor én nagyon javaslom a folyamatos probiotikumot.
Én azt adok a gyenge immunrendszerű fiamnak (gyakorlatilag nem volt IgG és IgA immunsejtje)orvosi javaslatra, nem néha, hanem mondhatni folyamatosan, mert mindig ilyen termékeket veszek, gyakran csinálok kúrát illetve első tüsszentésnél azt kap.
És lekopogom, most 3 éves és soha nem volt még beteg. Illetve volt megfázva, de az immunológus azt mondta, ilyen eredménnyel pótolni kéne, nem hogy még gondozásban sincs. Dehát ha nem beteg, akkor nincs mit gondozni.
Illetve figyelek a prebiotikumra is-ez amit ezek a baktériumok esznek, mert a legtöbb ételt megemészti a szervezet és ők csak a megemészthetetlen dolgokat tudják megenni, mint rostok, korpa, illetve inulin-ami a csicsókában van-ezt napi többször kapja. Mindenbe teszek korpát (palacsinta, sütik, nokedli..)illetve gyümölcsökbe, joghurtba reszelt csicsókát, na meg gyümölcs formájában a rostokat kapja.
Egy próbát megér, ártani biztos nem ártasz.
Én most a Lactoprotectet adom nekik, ez komplex probiotikum.
És azt olvastam ezek ha elég számban vannak (mármint a probiotikumok) önmagukban képesek legyőzni baktériumokat, vírusokat egyszerűen kiszorítják a szervezetből.
a probiotikum önmagában nem elég, kell nekik táplálék (úgynevezett prebiotikum) is, hogy elszaporodjanak. Legjobb egyébként az inulin, ami a csicsókában van.
Ő nem jár közösségbe, most fog menni, viszont a bátyja igen. És ő mármint a bátty sokszor volt beteg és kicsinek semmi baja nem volt. Pedig együtt vannak éjjel nappal, egymás poharából isznak, vagyis a kicsi a nagyéból, ha nem figyelünk.
Neki az IgG 2 volt pont, 2 alatt már infuzióval pótolják. Egyébként 1 év alatt változott, most sem éri el a minimumot, azt hiszem 2,7 lett, de ez már több, mint volt.
Az IgA nem emlékszem mennyi volt, de 2 éves korára az elérte a minimumot.
Ezek rendben vannak.
Az én kisfiamnak az IGg 2,01 volt az Iga pedig talán 0,17.A többi rendben volt.
De ez persze nála veleszületett dolog, kialakulhat valamilyen betegség következtében is, úgyhogy a doktornődnek van igaza, lehet alapból rendben vannak ezek az értékek, de...
Vigyétek el immunológushoz azért, illetve pulmonólogushoz mindenképp. Hátha mondanak valami okosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!