Miértnem akar pelus nélkűl lenni?
25 hónapos a lánykám és nem hajlandó pelus nélkűl lenni nappal még ebben a nagy melegben sem.
Nem mer a WC közelébe menni mert jaj víz van benne, pedig a pancsizást imádja.A bilin meg ritkán ücsörög, ha mégis ráűl akkor sem történik semmi. Van egy 3,5 éves unokatestvére, akit mindig csodálattal néz hogy Ő már pisil a zenélős bilibe.(van sima és zenélős bilink is)
akutyusnak, cicusnak sem hajlandó pisilni a fűre.
A kérdezőnek rákerestem erre a filmre, ha nincs meg neki, innen leszedheti, én is elindítottam a letöltést.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kisfiam hónap végén tölti a 2,5 évet.
Először még tavaly kezdtük a bilizést, de a legnagyobb bilin is kényelmetlenül érezte magát, mert már akkor is 100 cm közelében volt. Egyébként is nyüzsi típus, onnan meg nem lehet jól figyelemmel kísérni az eseményeket:-) Aztán szünetet tartottunk, mert sokat volt beteg és a széklete elég folyós volt a gyógyszerek miatt.
Most kb 2 hónapja a felmászós WC ülőkét kezdtük használni, de 2 kaki és néhány pisi után megunta. Most leginkább játszik rajta, hajolgat, tornázik. Ő egyáltalán nem fél, inkább Én tartok tőle hogy leszédül.
Szerintem egyszerűen éretlen a dologra.
Minden nap emlegetem neki az ovit (gyerekek, játék) hátha az ösztönzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!