Gyerek veri a szüleit? Mit csinálnak ezek a szülők rosszul?
Figyelt kérdés
Én bizony rá-rácsapok a csemetémre, ha a tizedik "ne csináld"-ot sem akarja megérteni... Ugyanakkor rengeteg szeretet kap tőlem ,hiszen életem értelme.
De akik ilyen agresszívak, azoknál mit ronthattak el a szülők?
2011. júl. 16. 15:53
11/11 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy jelenleg minden újonnan alakuló család ez felé halad. Azzal, hogy a férfiak csontsoványak, semmi férfitartás nincsen bennük és gyakorlatilag keményen nem dolgoztak még 18 éves korukban sem nagyon nincsen jól. Én nem tagadom 187 cm vagyok 105 kg és 22 éves. Mákföldön és kukoricaföldön is voltam, hogy megkeressem a zsebpénzem (mivel a mi családunkban nem volt szokás a csemetének egy 10-est dobni ha kellett neki). Ilyen egyszerű a dolog, hogy bennem kialakult már az ami még remélem sokunkban, hogy engem senki nem bírálhat felül legfőképpen nem a gyerekem (majd ha lesz) és ha azt az utat választja, hogy széllel szemben hugyozik, bizony meg fogja tanulni a rendet. Tudniuk kell, hogy mi vagyunk a családfők és ha ez most sokakban ellenszenves érzést váltott ki, ne úgy értsék, hogy ütöm vágom majd azt a gyereket mert nem. De ha értetlen lesz és azt nem is akarja érteni bizony megkapja a maga kis tasliját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!