Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Gyermekneurológust keresek...

Gyermekneurológust keresek Csongrád megyében?

Figyelt kérdés
Dr. Báló Máriáról valakinek van véleménye, tapasztalat? Vagy esetleg valaki más?
2011. máj. 16. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
közben végeztem egy kis kutató munkát :) egybehangzó vélemények állítják, hogy az egyik legjobb szakember Szegeden Dr. Sztriha László. rendelői szám: 0662/342-076, a mobilja: 20/535-1323. rendel államiban is és magán úton is, ott 10.000 Ft egy rendelés, de azt mondják nagyon alapos!!
2011. máj. 26. 15:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Koszi az infót. Majd megkérdem ez a doktornőt mennyiért rendel, és ha hasonló, akkor lehet inkább marad a Szeged.
2011. máj. 26. 18:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia. Hogy zajlott a vizsgálat és mi lett az eredmény?
2011. máj. 28. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:

szia!!

huh... hát kösd fel a gatyaszárat Anyuka!! akár ezt is írhatták volna az ajtóra...:S 10-re oda értünk, negyed 1-kor hívtak be bennünket úgy, hogy mindenki bement előttünk... bár azt meg kell hagyni, hogy mindegyikőjüknek indokoltabb volt az esete (sajnos). annyira nyomasztó volt!! rengeteg sérült kicsi, mellettünk volt a gyógytorna, sírtak szegények, annyira sajnáltam Őket!! komolyan megviselt!!... Alen nehezen bírta, főleg az utolsó egy órát. tudni kell Róla, hogy egy iszonyat aktív Duracel nyúl a fiunk, szóval egy 2x6-os helyiségben órákon át... esélytelen a nyugalom!! kicsit kimentünk, de akkor meg nem hallottam, hogy szólítanak e. amikor végre megtették a pofám is leesett!! (már elnézést a kifejezésért!!).

Doki: Anyuka foglaljanak helyet!!

Alen rávetette magát a játékos dobozra és nagyban elkezdett autózni csendben a padlón.

ránéz és folytatja:

Doki: Mindig ilyen intenzív a gyerek??

Én: Mit jelent, hogy intenzív?? Igen, aktív, eleven, mint egy 2,5 éves gyerek. (kezdtem kiakadni...)

Folyamatosan gépel közben, kérdez a görcsökről, kezelésekről.

Doki: De születése óta ilyen??

Én: Igen...

Doki: Aham. Akkor mi így szoktuk meg, igaz??

Én: (itt már totál kiakadtam!!!!!) Igen, mi is ilyen pörgősek vagyunk a férjemmel, Ő is menőkés, aktív gyerek.

Doki: Akkor csinálunk egy EEG-t.

A gyerekhez hozzá sem nyúlt, nem vizsgálta, semmi.

Átmentünk a mellettünk lévő szobába, ahol ezzel a mondattal szólt be a nővéreknek:

Jucikám hoztam egy hiperaktívot!! Olyan, mint az Ádámka.

Na itt majd nem elsírtam magam!!!!!!!! Teljesen kész voltam már az egész d.e-től, erre tessék!!

Jucika egy megrögzött kőbunkó volt az EEG-n, mint aki kedvesebb egy 2 hónapos hullával, mint egy fáradt és ijedt 2,5 éves gyerkőccel. Többször rá szólt (szinte kiabált!!), hogy csukja be a szemét, aludjon a gyerek, mit sírsz, mit nyavajogsz, hagyd már abba!! Én meg nyeltem a könnyeim, össze szorítottam a fogaim és markoltam az ágyat, hogy ne ugorjak neki azonnal és semmisítsem meg!!!!!!! Elköhögte magát (nem beteg, allergiás), mire a nővér sikítva!! felugrott és mondta, hogy Úr Isten, rám köhögött!!! Erre elszakadt a film!! A gyerek nem beteg, de ha az lenne, akkor is elhoztam volna, mert március végén kaptunk időpontot Önökhöz és kérem tisztelettel úgy beszéljen ezzel a kis emberrel, mint ha nem egy darab fa lenne, köszönöm!! Elkezdtem nyugtatni a kicsit, nehogy az ökrődéstől hányjon (mert ugye feküdt, nem ülhetett fel), erre az újabb sikítás, NEHOGY IDE HÁNYJON A GYEREEEEEEK!! ... totális K.O.

készen lett az EEG, a nővér szitne sikertelennek titulálta, mert nem aludt ugye a gyerek, így nem lehet.. még is mit gondoltam én földi halandó????? :S

Akkor tessék már kint várni, amíg a Dr. Úr vissza jön, mert ELMENT EBÉDELNI!!!!!!!!... Na akkor szakadt megint a film és mondtam, hogy 10 percet vagyok hajlandó összesen várni, azután szépen fogom a gyerekemet és engem többet nem látnak!!

Felírt egy Conzolex nevű gyógyszert, 2 évig kellene szedni napi 2x. Azóta kutatok, mert nagyon sok negatív véleményt olvastam róla és nagyon félek a mellékhatásaitól. De a görcsöktől is... Nem tudom hogyan hozzak felelős döntést ebben a kérdésben...

A háziorvosunk azt mondta, tudja, hogy a Dr.Úr egy kicsit nyers, de nagyon nagy szaktekintély nemzetközi szinten. Hát az lehet, de hogy tapintatlan és bunkó is az biztos!!!!! És ha azt mondja, hogy a gyerek mutat jeleket a hiperaktivitásra, akkor vizsgálja ki, indokolja meg, támassza alá!! Ne dobálózzon ilyen kijelentésekkel!!

Szóval okosabb nem lettem... 3 hónap múlva kontroll, egy hónap múlva vérvétel, gyógyszerek kiváltva, állnak a hűtőben...:S

2011. máj. 30. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Végigolvastam mindenkinek a levelét, bár az én gyerkőcöm epilepsziás és mi Debrecenbe járunk egy idős doktornénihez (akinek most nem fog eszembe jutni a neve). Nagyon aranyos, kedves, kicsit kimért...a lényeg hogy megnyugtatott, mert már látta hogy elegem van az ezredik orvosi konzultációból és a századik orvosból. Tudom jól hogy a gyerkőcöm soha nem lesz egészséges, ezért nem is parádézott velünk és nem tartotta a markát. A gyógyszertől (Convulex) és annak mellékhatásától be vagyok a mai napig tojva...de a 3/4 órás görcstől jobban féltem. Lassan 3 hónapja szedjük a gyógyszert. Kitartás Anyukák!
2011. máj. 30. 19:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk EEG-n, de nálunk nagyon jól zajlott elmondták mi fog történni, hogy fog történni, természetesen a gyerek ordított, amikor tették rá a tapacsot, de az ápolónő türelmes volt, megértő és ő is simogatta a gyerkőcöt, hogy megnyugodjon...vannak még rendes ápolók. Sikerült a vizsgálat, a doktornő kérdezgetett, hogy aludt e a gyerkőc. Utána kért egy kis türelmet, mondta hogy etessem itassam meg a gyereket stb...várjunk kint. Utána szólítottak (nem a folyosóra kiordítva, hanem odajöttek hozzánk), bementünk és elmondta a diagnózist. És csodák csodájára nem orvosi szaknyelven,hogy még véletlenül sem értsem, hanem normálisan. Ritka dolog, de megtörtént.
2011. máj. 31. 07:00
 17/18 anonim ***** válasza:

kedves tegnapi 19:25-ös!! akkor már voltatok vérvételen, igaz?? eddig nincs semmi gond?? jajj én is nagyon félek a mellékhatásoktól, olyan hosszú lesz az a 2 év... de a görcsöktől is, sosem bocsájtanám meg magamnak, ha valami történne Vele közben!!!! akkor kezdjem el adni, igaz?? :S köszi a biztatást Nektek!! kedves utolsó, nagyon jó, hogy Neked sikerült kifognod a még a normális nővérkét és orvosokat!! nem is értem, mit szerettek volna éber állapotban elérni az EEG-vel... sok helyen bódításban végzik csak.

Ági

2011. máj. 31. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Igaz, már régebbi a kérdés, de minket most küldtek Dr. Kóbor Jenőhöz, Kecskemétről.Mert állítólag itt senki nem megbízható, és alapos.13:11-estől kérdezném, hogy ugye nem Nála voltak ilyen negatív tapasztalataid? Egy kicsit tartok tőle.Kislányom 13 hónapos lesz.Mindent egy kicsit később csinált, mivel enyhén hypoton, jártunk is Dévény tornára fél évig, sajnos csak havi egy alkalommal.Amióta mászni kezdett, azóta nem kell járnunk, helyette babaúszásra viszem.Egy éves múlt.Mászik, feltérdel, feláll ( kapaszkodva), és ha fogom, akkor néhány lépést megtesz.De ennyi!Nem ült még fel..És most hétfőn orvoshoz vittem a náthájával, és akkor mondta a doki, hogy zavarja, hogy ültetésnél hátrafeszíti magát.És merevek a hátizmai.(most akkor döntsem el, hogy lazák, vagy merevek az izmok..)Hozzáteszem, a gyógytornász szerint nincs nála semmi olyan eltérés ami miatt neurológiai gondozásba kellene minket venni, nincs kóros reflex stb.A védőnő szerint sincs szükség rá, de nyilván el fogom vinni.Dec. 1-jére kaptunk időpontot, és már most félek.Azt sem értem, hogy miért csak most kerül erre sor.Én már amikor fél éves múlt, és lelassult a mozgásban, gyakorlatilag minden hónapban szóba hoztam a gyerekorvosnak ezt.Miért kellett 13 hónapos koráig várni??Remélem én nem ilyen rossz érzésekkel fogok hazajönni.Ha olvassa még valaki ezt, írna nekem a doktor úrról?
2011. okt. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!