Gyermekneurológust keresek Csongrád megyében?
szia!!
huh... hát kösd fel a gatyaszárat Anyuka!! akár ezt is írhatták volna az ajtóra...:S 10-re oda értünk, negyed 1-kor hívtak be bennünket úgy, hogy mindenki bement előttünk... bár azt meg kell hagyni, hogy mindegyikőjüknek indokoltabb volt az esete (sajnos). annyira nyomasztó volt!! rengeteg sérült kicsi, mellettünk volt a gyógytorna, sírtak szegények, annyira sajnáltam Őket!! komolyan megviselt!!... Alen nehezen bírta, főleg az utolsó egy órát. tudni kell Róla, hogy egy iszonyat aktív Duracel nyúl a fiunk, szóval egy 2x6-os helyiségben órákon át... esélytelen a nyugalom!! kicsit kimentünk, de akkor meg nem hallottam, hogy szólítanak e. amikor végre megtették a pofám is leesett!! (már elnézést a kifejezésért!!).
Doki: Anyuka foglaljanak helyet!!
Alen rávetette magát a játékos dobozra és nagyban elkezdett autózni csendben a padlón.
ránéz és folytatja:
Doki: Mindig ilyen intenzív a gyerek??
Én: Mit jelent, hogy intenzív?? Igen, aktív, eleven, mint egy 2,5 éves gyerek. (kezdtem kiakadni...)
Folyamatosan gépel közben, kérdez a görcsökről, kezelésekről.
Doki: De születése óta ilyen??
Én: Igen...
Doki: Aham. Akkor mi így szoktuk meg, igaz??
Én: (itt már totál kiakadtam!!!!!) Igen, mi is ilyen pörgősek vagyunk a férjemmel, Ő is menőkés, aktív gyerek.
Doki: Akkor csinálunk egy EEG-t.
A gyerekhez hozzá sem nyúlt, nem vizsgálta, semmi.
Átmentünk a mellettünk lévő szobába, ahol ezzel a mondattal szólt be a nővéreknek:
Jucikám hoztam egy hiperaktívot!! Olyan, mint az Ádámka.
Na itt majd nem elsírtam magam!!!!!!!! Teljesen kész voltam már az egész d.e-től, erre tessék!!
Jucika egy megrögzött kőbunkó volt az EEG-n, mint aki kedvesebb egy 2 hónapos hullával, mint egy fáradt és ijedt 2,5 éves gyerkőccel. Többször rá szólt (szinte kiabált!!), hogy csukja be a szemét, aludjon a gyerek, mit sírsz, mit nyavajogsz, hagyd már abba!! Én meg nyeltem a könnyeim, össze szorítottam a fogaim és markoltam az ágyat, hogy ne ugorjak neki azonnal és semmisítsem meg!!!!!!! Elköhögte magát (nem beteg, allergiás), mire a nővér sikítva!! felugrott és mondta, hogy Úr Isten, rám köhögött!!! Erre elszakadt a film!! A gyerek nem beteg, de ha az lenne, akkor is elhoztam volna, mert március végén kaptunk időpontot Önökhöz és kérem tisztelettel úgy beszéljen ezzel a kis emberrel, mint ha nem egy darab fa lenne, köszönöm!! Elkezdtem nyugtatni a kicsit, nehogy az ökrődéstől hányjon (mert ugye feküdt, nem ülhetett fel), erre az újabb sikítás, NEHOGY IDE HÁNYJON A GYEREEEEEEK!! ... totális K.O.
készen lett az EEG, a nővér szitne sikertelennek titulálta, mert nem aludt ugye a gyerek, így nem lehet.. még is mit gondoltam én földi halandó????? :S
Akkor tessék már kint várni, amíg a Dr. Úr vissza jön, mert ELMENT EBÉDELNI!!!!!!!!... Na akkor szakadt megint a film és mondtam, hogy 10 percet vagyok hajlandó összesen várni, azután szépen fogom a gyerekemet és engem többet nem látnak!!
Felírt egy Conzolex nevű gyógyszert, 2 évig kellene szedni napi 2x. Azóta kutatok, mert nagyon sok negatív véleményt olvastam róla és nagyon félek a mellékhatásaitól. De a görcsöktől is... Nem tudom hogyan hozzak felelős döntést ebben a kérdésben...
A háziorvosunk azt mondta, tudja, hogy a Dr.Úr egy kicsit nyers, de nagyon nagy szaktekintély nemzetközi szinten. Hát az lehet, de hogy tapintatlan és bunkó is az biztos!!!!! És ha azt mondja, hogy a gyerek mutat jeleket a hiperaktivitásra, akkor vizsgálja ki, indokolja meg, támassza alá!! Ne dobálózzon ilyen kijelentésekkel!!
Szóval okosabb nem lettem... 3 hónap múlva kontroll, egy hónap múlva vérvétel, gyógyszerek kiváltva, állnak a hűtőben...:S
kedves tegnapi 19:25-ös!! akkor már voltatok vérvételen, igaz?? eddig nincs semmi gond?? jajj én is nagyon félek a mellékhatásoktól, olyan hosszú lesz az a 2 év... de a görcsöktől is, sosem bocsájtanám meg magamnak, ha valami történne Vele közben!!!! akkor kezdjem el adni, igaz?? :S köszi a biztatást Nektek!! kedves utolsó, nagyon jó, hogy Neked sikerült kifognod a még a normális nővérkét és orvosokat!! nem is értem, mit szerettek volna éber állapotban elérni az EEG-vel... sok helyen bódításban végzik csak.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!