Nincs lelkifurdalásod miután elvered a gyereked? Férjetek mit szól ehhez?
most keveredtem ebbe a kategóriába és döbbenten látom, hogy minden 4. kérdés arról szól, hogy veritek a gyereketeket.
a kedvencem, hogy melyik kézzel kap? elég nagy baj az, hogy "anyuka" lusta nevelni a gyerekét ezért inkább jól elveri mint szódás a lovát de előtte még azon filózik vajon melyik kézzel verjem el ma???
a másik "anya" azzal büszkélkedik, hogy fakanállal veri a 2 éves gyerekét de milyen szuper ember mert nem idegből üti! basszus legalább idegből ütné azt a szerencsétlent, hogy legyen mire fogni és utána bújjon el.
én ha megverném a gyerekemet tuti a férjemtől kapnám vissza! és még utána szembe is köpném magam!
persze, nem arról beszélek, hogy valaki néha a gyereke kezére csap. vannak dolgok mikor kevésbé fájdalmas egy kézre csapás mint a rosszaság következményei. és így talán megtanulja.
(nálunk akkor volt ez mikor pici volt és a konnektorba matatott. 3. után megtanulta)
Utolsó vagyok.
Egyszer, amikor már naponta feltettek egy ilyen kérdést, az egyiknél megkérdeztem, hogy miért kell ezt ennyiszer megkérdezni. Tudjátok mi történt? Kimoderálták a válaszomat! (Pedig egyáltalán nem voltam bunkó).
Azért furcsa, hogy a "ki milyen módszerrel veri a gyerekét"-téma szalonképes, az viszont nem, ha megkérdem, miért van erre az egészre szükség. :(
Nekem ez a kedvencem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Hogyne, és még bele is rúgok... Beteg emberek vannak. :S
Én eddig, nem is nagyon jártam ebben a kategóriában. Ma kerestem vmit és erre bukkantam!
Teljesen felháborodtam. Ezeket a kérdéseket nem kell moderálni?
Ha egy szülő azt kérdezi, hogy ha ti rácsaptok a gyereketekre, akkor meglátszódik a nyoma? - ebből az következik, hogy igen, ha ő üt az meglátszódik, és egy visszajelzést akar, hogy igen, jól csináltad?
Felháborító, hogy valaki veri a gyerekét?
A másik kedvencem "csak akkor csapok oda ha nincs más megoldás". Ne is haragudjatok, felnőtt emberek nem találnak más megoldást, hogy egy negyedakkora "kisördögöt" megfékezzen? Elég szomorú, hogy nem tud a szülő a gyerekének elmondani valamit ha kell akkor ezerszer, és inkább megveri?
És előre mondom a lepontozóknak! - én sem vagyok angyal! -de ez már sok!
Nincsen gyerekem, de ha lesz, sosem fogom megütni !!!!
Nem szabad bántani egy kisgyereket, idegbeteg állatok, akik így "nevelnek". Nem normális dolog, az biztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!